Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Rijdend materiaal Okido

Sorteren op:

Deze stuurbeschermer zorgt voor extra veiligheid en beschermt het kind optimaal bij een eventuele botsing met het stuur. Dit model is voor alle stuurtjes met een dubbele stuurpen.
€11,95
Degelijke stuurbeschermer. Deze stuurbeschermer (of kin-beschermer) is eenvoudig te monteren met behulp van klittenband.
€11,95
Een kunststof slagboom die op het plein gebruikt kan worden.
€18,95
Deze kruiwagen is gemaakt van gegalvaniseerd staal en heeft afgeronde hoeken voor veilig speelplezier. De kruiwagen is voorzien van rode kunststof handvaten en een degelijk voorwiel. Deze kruiwagen is onmisbaar in iedere zandbak of tuin.
€109,00
Deze driewieler step van Okido is zeer stabiel en oerdegelijk. Deze step is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
€119,00
Met deze evenwichtswagen wordt de behendigheid en het gevoel voor evenwicht getraind.
€130,00
Een loopdriewieler voor de allerkleinsten die nog niet kunnen trappen.
€157,00
Een driewieler voor de allerkleinsten. Deze driewieler mini is robuust, veilig en duurzaam.
€165,00
Deze midi step van Okido is zeer stabiel en oerdegelijk. Deze step is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
€169,00
Met deze stoere kruiwagen kun je natuurlijk zand verplaatsen, maar ook water! De bak is namelijk uit één stuk gegoten. De stang waarmee de kruiwagen op de grond staat is gemaakt van dubbeldik ijzer en geeft daardoor extra bescherming.
€175,00
Een uitstekende step als opvolger van de KDV step met drie wielen. Het plateau is van kunststof met een anti-sliplaag. Deze step is voor kinderen die al een goede balans hebben, en maakt deze step het ideale model om te rijden en te spelen.
€179,00
Race het plein over met deze driewieler. Deze driewieler maxi is robuust, veilig en duurzaam. Frame van gegalvaniseerd buizenstaal, zonder scherpe hoeken of kanten.
€179,00
Een oerdegelijke gegalvaniseerde tweewieler voor de beginnende fietser. Dit fietsje is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
€205,00
Deze duo loopfiets van Okido is een zeer stabiele en oerdegelijke loopfiets met plaats voor een passagier. Deze loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.
€209,00
Loopdriewieler voor de allerkleinste kinderen, waarbij een kind achterop kan zitten.
€219,00
Wagen met trekstang, waar meerdere kinderen tegelijk mee kunnen spelen. Voorzien van opstaande randen aan de zijkanten. De trekkar is een kar waar meerdere kinderen tegelijk mee kunnen spelen,
€225,00

Met Okido buitenspeelgoed geeft u kinderen een unieke speelbeleving.

Door het gebruik van de beste materialen is het buitenspeelgoed van OkidO uitermate geschikt voor gebruik op het schoolplein, in speeltuinen,speelparadijzen, recreatieparken en pretparken.
OkidO speelgoed is ook aan te raden voor uw eigen kinderen.

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x