Rijdend materiaal Winther

Sorteer op:

Een wandrek speciaal voor het opruimen van de tweewielers.
€17,95
Aanbieding
Geen benzine nodig, slechts door het lichaam te bewegen zet je de plasma car in beweging.Kinderen zetten hun voeten op de steun, leunen lichtjes voorover, grijpen het stuur.
€87,95 €57,95
Een aanhanger om van alles mee te vervoeren. Past achter de Winther KDV driewieler mini, echter alleen bij het nieuwe model waar op de achteras een bevestigingsoog is gemonteerd.
€74,95
Door de 4 wielen is de safety scooter stabiel en aantrekkelijk voor de allerkleinsten om veilig op te rijden. Robuust en duurzaam.
€79,95
Winther Loopvierwieler KDV is een zeer stabiel en oerdegelijke loopfiets met vier wielen.Kies je voor het assortiment van Winther, dan kies je voor kwaliteit en veiligheid.
De producten van Winther zijn al jaren een begrip op menig schoolplein.
€79,95
Aanbieding
Een stoere stevige loopscooter. Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein. Speciaal voor scholen, de kinderopvang, bso en gastouders.
€119,95 €83,95
Een origineel loopvoertuig.
€84,95
De mini bikerunner is uitermate geschikt voor kinderen die nog niet gewend zijn om op een fiets of step te rijden.De lage opstap maakt het zelfs voor de allerkleinsten mogelijk om makkelijk op en af te stappen.
€89,95
Voor beginnende steppers hebben we een step met drie wielen, zodat de step niet om kan kiepen!
€89,95
De Winther duo loopvierwieler bestemd voor twee kinderen.
€92,95
Een handige steekwagen voor het vervoeren van allerlei spullen.
€94,95
KDV driewieler van Winther, model Mini. Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein. Speciaal voor scholen, de kinderopvang, bso en gastouders.
€99,95
Een oerdegelijke driewieler. Het verschil in grootte zit vooral in de afstand van het zadel naar de trappers en het stuur. Achter elke driewieler kan de aanhanger gekoppeld worden met de veiligheidskoppeling.
€102,95
Een uitstekende step als opvolger van de KDV step met drie wielen. Het plateau is van gegalvaniseerd metaal met een anti-sliplaag.
€104,95
Stabiele kruiwagen met twee wielen, zodat de allerkleinsten de kruiwagen goed in balans kunnen houden. Met gegalvaniseerde bak. Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein. Speciaal voor scholen, de kinderopvang, bso en gastoud...
€105,95
De easy rider mini is robuust, veilig en duurzaam. Frame van buizenstaal, zonder scherpe hoeken of kanten.
€109,95

Rijdend materiaal Winther

Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein. Speciaal voor scholen, de kinderopvang, bso, gastouders of juist voor bij huis. 

Een gevarieerd aanbod aan rijdend materiaal staat garant voor veel speelplezier waarbij de grove motoriek spelenderwijs wordt geoefend. Met de eenvoudige loopfietsjes leren kinderen voor het eerst hun evenwicht bewaren. Zodra dit beheersd wordt kunnen zij verder op de driewielers en tweewielers. Is het tijd voor iets anders? Kijk dan eens naar de skelters, karren en andere bijzonder rijdende materialen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x