Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Speelelementen

Sorteren op:

Feber vier op een rij: het klassieke strategie- en intelligentiespel voor twee of meer spelers. Ideaal om in de tuin, binnen of op school te spelen.
€175,95
Robuust tankstation van keteldruk geïmpregneerd dennenhout.
Eindelijk een tankstation om de driewieler bij te tanken, of de step, of de .....
Makkelijke montage door de elementconstructie.
€349,00
5 middelmaat klimstenen, gemengde kleuren. Ben jij als eerste boven?
€17,95
Schip ahoy! Op dit onverwoestbaar houten vlaggenschip komt de fantasie van elk kind volledig tot leven. Op dit speeltoestel kun je balanceren en meer.
€429,00
De grote weegschaal toont de verhouding tussen de gewichten'. Welke emmer heeft meer water? Welk kind heeft meer kastanjes verzameld?
€279,00
Veerspeeltuig 'essencials' Scooter. Goedgekeurd voor thuis- en openbaar gebruik. Verkrijgbaar met plat anker of grondanker voor in het beton.
€319,00
Een mooi en super solide veerspeeltuig voor bij huis of op het schoolplein. Geschikt voor particulier gebruik en openbaar gebruik.
€335,00
Veertoestel 'essencials' Pony. Goedgekeurd voor particulier en openbaar gebruik. Met een plat anker voor op beton te schroeven of een grondanker om in te betonneren.
€319,00
Veerspeeltuig vliegtuig. Een mooi en super solide veerspeeltuig vliegtuig voor in huis of in de tuin . Ook geschikt voor op het schoolplein of bij het restaurant.
€319,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x