Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Los materiaal sport en speelmateriaal

Sorteren op:

Aanbieding
Pico Goal van EXIT voetbaldoel. Met de compacte, lichte en handzame EXIT Pico Mini Goal kan je nu overal voetballen.
€99,95 €84,95
De Pro All Surface Swingball is een spel voor degenen die wat competitiever zijn dan de rest. De Pro Swingball van Mookie wordt geleverd met een stalen paal, ontworpen voor duurzaamheid en de meest competitieve spelers.
€54,95
Het is de klassieke game die we allemaal kennen en waar we van houden ... met een gloednieuwe look! De Mookie Classic All Surface Swingball is al generaties lang een hit bij gezinnen: het draait allemaal om de strijd om de bal naar de boven- of onderkant
€46,95
De EXIT Kickback multisport rebounder is het perfecte trainingsmiddel om je baltechniek te verbeteren.
€148,00
Multi-Sport Net 5000 van EXIT Wil je volleyballen, badmintonnen of tennissen in de tuin? Met dit vette verstelbare sportnet van EXIT Toys kan het allemaal!
€148,00
Als je nog niet competitief was, ben je dat nu wel! De Tournament All Surface Swingball van Mookie is een spel dat iedereen in beweging zal krijgen. Compleet met een in hoogte verstelbare paal (1,4 meter), een rubberen tennisbal en twee tennisrackets.
€34,95
Kickback Rebounder M van EXIT is het perfecte trainingsmiddel om je baltechniek te verbeteren!
€104,00
Of je nu in je eentje of met familie en vrienden bent, met deze met de Mookie Reflex Soccer All Surface kun je keepen, schieten en je voetbalvaardigheden oefenen. De bal komt altijd weer naar je terug, door het unieke recoil-systeem.
€21,95
Lite All Surface Swingball-set van Mookie. Of je nu binnen, buiten in de tuin of zelfs op het strand bent, deze draagbare Swingballset kan op bijna elke ondergrond worden gebruikt. Vul gewoon de basis met zand of water en je bent klaar om te spelen.
€33,95
Met deze geweldige Kickback Rebounder XL van EXIT Kan jij perfect je baltechniek beoefenen!
€236,00
Een complete set van fel gekleurde touwen en attributen voor bewegingsleer met handleiding voor exclusief spelplezier. Set bestaande uit 7 bergtouwen van verschillende kleur, voorzien van magneten, alsook werpringen, kleurendobbelsteen en uitgebreid handb
€149,00
Hoe pakken we dat samen aan? Spannend! Cijfertoren is een teamspel/coöperatief leren.Door samenwerken en afspraken te maken bouwen de kinderen een cijfertoren (of een andere logische volgorde).
€149,00
De Heemskerk HS-30 Blank is door zijn degelijke kwaliteit uiterst geschikt voor zowel particulier als openbaar gebruik (scholen/instellingen).De Heemskerk HS-30 wordt geleverd inclusief een dertigtal holgedraaide sjoelschijven.
€136,95
De enige door de Algemene Nederlandse Sjoelbond goedgekeurde wedstrijdsjoelbak, de Schilte S240.
€169,95
Wie kent ze niet? De paardentuigjes van het schoolplein. Ze zijn er nu in een nieuwe kleur. Spelen op het schoolplein of in de sporthal.
€7,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x