Webwinkel geopend | klantenservice dinsdag t/m zaterdag | winkel dinsdag t/m zaterdag geopend. | Leveringen kunnen vertraging oplopen. Afhalen gaat sneller. Lees meer...

Los materiaal sport en speelmateriaal

Sorteer op:

Aanbieding
Pico Goal van EXIT voetbaldoel
€99,95 €87,95
Lekker ravotten op het speelplein. Je energie kwijt kunnen in elke pauze. Kinderen spelen graag. En intussen verbetert hun lichaamshouding, hun motoriek en hun concentratie. Bewegen heeft dus een positief effect op de leerprestaties.
€98,00
De Heemskerk HS-40 sjoelbak is door zijn degelijke kwaliteit uiterst geschikt voor zowel particulier als openbaar gebruik (scholen/instellingen). De HS40 is een sjoelbak vervaardigd uit duurzame houtsoorten zoals Abura in combinatie met Meranti.
€158,00
Hoe pakken we dat samen aan? Spannend! Cijfertoren is een teamspel/coöperatief leren.Door samenwerken en afspraken te maken bouwen de kinderen een cijfertoren (of een andere logische volgorde).
€145,00
De Heemskerk HS-30 Blank is door zijn degelijke kwaliteit uiterst geschikt voor zowel particulier als openbaar gebruik (scholen/instellingen).De Heemskerk HS-30 wordt geleverd inclusief een dertigtal holgedraaide sjoelschijven.
€138,00
Kickback Omni-Trainer van EXIT
€199,00
De Heemskerk mini klapsjoelbak is een uitgebreide en handige meeneem sjoelbak.
Als deze mini sjoelbak ingeklapt is, is hij makkelijk mee te nemen naar vrienden, familie of op vakantie.
€29,00
Potje boksen?Bokzak in stoere rode uitvoering
€32,50
Het WeyKick Piccolo 7200 G magnetisch voetbalspel heeft een groen (voetbal) speelveld en is geschikt voor het één tegen één duel.
€99,00
De sjoelschijven zijn gemaakt van beukenhout en zijn holgedraaid. Deze sjoelschijven schuiven zeer goed over het speeloppervlak van de sjoelbak doordat het oppervlak van de schijven een beetje hol loopt.
€24,95
Wie kent ze niet? De paardentuigjes van het schoolplein. Ze zijn er nu in een nieuwe kleur. Spelen op het schoolplein of in de sporthal.
€7,95
Hoge stevige en stabiele uitvoering van de loopklossen.
€8,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x