Het is momenteel erg druk, hierdoor kan je bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Los materiaal sport en speelmateriaal

Sorteren op:

Aanbieding
Pico Goal van EXIT voetbaldoel. Met de compacte, lichte en handzame EXIT Pico Mini Goal kan je nu overal voetballen.
€99,95 €79,95
De enige door de Algemene Nederlandse Sjoelbond goedgekeurde wedstrijdsjoelbak, de Schilte S240.
€169,95
De Pro All Surface Swingball is een spel voor degenen die wat competitiever zijn dan de rest. De Pro Swingball van Mookie wordt geleverd met een stalen paal, ontworpen voor duurzaamheid en de meest competitieve spelers.
€54,95
in hoogte verstelbaar van 150 tot 210 cm. Dus je kunt jaren oefenen om net zo goed te worden als de sterren van de NBA.
€79,95
Het EXIT Comet Portable Basket systeem is uniek in zijn soort. Het combineert gebruiksgemak, kwaliteit en design! Basket in 6 hoogtes verstelbaar
€244,00
De EXIT Kickback multisport rebounder is het perfecte trainingsmiddel om je baltechniek te verbeteren.
€135,00
Of je nu in je eentje of met familie en vrienden bent, met deze met de Mookie Reflex Soccer All Surface kun je keepen, schieten en je voetbalvaardigheden oefenen. De bal komt altijd weer naar je terug, door het unieke recoil-systeem.
€21,95
Lite All Surface Swingball-set van Mookie. Of je nu binnen, buiten in de tuin of zelfs op het strand bent, deze draagbare Swingballset kan op bijna elke ondergrond worden gebruikt. Vul gewoon de basis met zand of water en je bent klaar om te spelen.
€33,95
Het is de klassieke game die we allemaal kennen en waar we van houden ... met een gloednieuwe look! De Mookie Classic All Surface Swingball is al generaties lang een hit bij gezinnen: het draait allemaal om de strijd om de bal naar de boven- of onderkant
€46,95
Met deze geweldige Kickback Rebounder XL van EXIT Kan jij perfect je baltechniek beoefenen!
€225,95
Wie kent ze niet? De paardentuigjes van het schoolplein. Ze zijn er nu in een nieuwe kleur. Spelen op het schoolplein of in de sporthal.
€7,95
Multi-Sport Net 5000 van EXIT Wil je volleyballen, badmintonnen of tennissen in de tuin? Met dit vette verstelbare sportnet van EXIT Toys kan het allemaal!
€135,00
Hoe pakken we dat samen aan? Spannend! Cijfertoren is een teamspel/coöperatief leren.Door samenwerken en afspraken te maken bouwen de kinderen een cijfertoren (of een andere logische volgorde).
€145,00
Wedstrijdsjoelbak in luxe uitvoering multiplax, inclusief 30 sjoelstenen.
€59,95
Kickback Rebounder M van EXIT is het perfecte trainingsmiddel om je baltechniek te verbeteren!
€90,00
Als je nog niet competitief was, ben je dat nu wel! De Tournament All Surface Swingball van Mookie is een spel dat iedereen in beweging zal krijgen. Compleet met een in hoogte verstelbare paal (1,4 meter), een rubberen tennisbal en twee tennisrackets.
€34,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x