Los materiaal sport en speelmateriaal

Sorteer op:

Aanbieding
De enige door de Algemene Nederlandse Sjoelbond goedgekeurde wedstrijdsjoelbak, de Schilte S240.
€159,95 €129,95
Aanbieding
Wedstrijdsjoelbak in luxe uitvoering multiplax, inclusief 30 sjoelstenen.
€68,95 €51,95
De Heemskerk HS-40 sjoelbak is door zijn degelijke kwaliteit uiterst geschikt voor zowel particulier als openbaar gebruik (scholen/instellingen). De HS40 is een sjoelbak vervaardigd uit duurzame houtsoorten zoals Abura in combinatie met Meranti.
€158,00
De EXIT Kickback multisport rebounder is het perfecte trainingsmiddel om je baltechniek te verbeteren.
€135,00
De Heemskerk HS-30 Blank is door zijn degelijke kwaliteit uiterst geschikt voor zowel particulier als openbaar gebruik (scholen/instellingen).De Heemskerk HS-30 wordt geleverd inclusief een dertigtal holgedraaide sjoelschijven.
€138,00
Set van 30 sjoelschijven. Het oppervlak van de schijven loopt hierdoor iets hol, waardoor deze minder snel vacuüm zuigen en beter schuiven over het speeloppervlak van de sjoelbak.
€24,95
De Heemskerk mini klapsjoelbak is een uitgebreide en handige meeneem sjoelbak.
Als deze mini sjoelbak ingeklapt is, is hij makkelijk mee te nemen naar vrienden, familie of op vakantie.
€29,00
Aanbieding
Pico Goal van EXIT voetbaldoel nu met gratis bal
€99,95 €81,95
Lekker ravotten op het speelplein. Je energie kwijt kunnen in elke pauze. Kinderen spelen graag. En intussen verbetert hun lichaamshouding, hun motoriek en hun concentratie. Bewegen heeft dus een positief effect op de leerprestaties.
€98,00
De sjoelschijven zijn gemaakt van beukenhout en zijn holgedraaid. Deze sjoelschijven schuiven zeer goed over het speeloppervlak van de sjoelbak doordat het oppervlak van de schijven een beetje hol loopt.
€24,50
Multi-Sport Net 5000 van EXIT
€135,00
Een dartbord dat voldoet aan de wereld dartbord specificaties.Met zijn New Cliple II bedrading en draadloze buls-eye wordt minimale kans op bouncers geboden.
€35,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x