Onze showroom is momenteel gesloten. | Onze webshop blijft open.

Sporttoestellen

Sorteren op:

Aanbieding
Pico Goal van EXIT voetbaldoel. Met de compacte, lichte en handzame EXIT Pico Mini Goal kan je nu overal voetballen.
€99,95 €69,95
De EXIT Kickback multisport rebounder is het perfecte trainingsmiddel om je baltechniek te verbeteren.
€135,00
Het EXIT Polestar basketbalbord op wielen is duurzaam en eenvoudig verplaatsbaar. Voor de beste slamdunks, passes en assists train je met het EXIT Polestar basketbalbord!
€289,95
Het EXIT Comet Portable Basket systeem is uniek in zijn soort. Het combineert gebruiksgemak, kwaliteit en design!
€239,00
De EXIT Kickback voetbal rebounder is multifunctioneel inzetbaar voor het verbeteren van je voetbalskills. De zwarte rebounder is geschikt voor onder andere schieten, passen, aannemen, keepen en koppen.
€219,00
Maestro Goal van EXIT
€89,00
Het Galaxy portable basketball systeem is uniek in zijn soort. Het combineert gebruiksgemak, kwaliteit en design! De EXIT Galaxy Basketbal is door de mooie vormgeving en de rustige kleurstelling een aanwinst voor de tuin of oprit.
€413,00
Door het handige 6 ft formaat en het inklapbaar onderstel is de tafel makkelijk op te bergen.Deze pooltafel is geschikt voor particulier gebruik.
€395,00
De EXIT Coppa is met zijn afmetingen van 220 x 170 x 80 cm een van de grotere doelen in de familie van de EXIT goals. Een een ideaal doel om achter in de tuin te plaatsen, voor jong én oud!
€135,00
Het Galaxy portable basketball systeem is uniek in zijn soort. Het combineert gebruiksgemak, kwaliteit en design! Gebruiksgemak; quick-height-adjustment-system.
€378,00
Nieuwe tafeltennistafel voor begin tafeltennisspelers. Speel samen met een vriend of familielid. En na het spelen klap je eenvoudig de poten in, om de tafel compact op te bergen.
€174,95
Het EXIT Polestar basketbalbord op wielen is duurzaam en eenvoudig verplaatsbaar. Voor de beste slamdunks, passes en assists train je met het EXIT Polestar basketbalbord!
€319,95
Het EXIT Scala aluminium voetbaldoel is een ijzersterk maar tegelijkertijd lichtgewicht voetbaldoel die je ook nog eens eenvoudig kunt verplaatsen. Dit voetbaldoel, van 300 x 200 cm, heeft een mooi formaat voor in de tuin.
€389,00
Het EXIT Scala aluminium voetbaldoel is een ijzersterk maar tegelijkertijd lichtgewicht voetbaldoel die je ook nog eens eenvoudig kunt verplaatsen.
€307,00
Met deze geweldige Kickback Rebounder XL van EXIT Kan jij perfect je baltechniek beoefenen!
€214,00
Type 5 geschikt voor op het veld. Korfbalpaal aluminium verstelbaar met thermisch verzinkte stalen voetplaat voor op het veld en gele wedstrijd korf. Is geheel demontabel dus erg gemakkelijk mee te nemen in de auto.
€196,95

Basketbal, Voetbal, Sjoelen, Badminton en korfbal.
Materialen om mee te oefenen, te sporten, te gamen en samen te werken.

  • Korfbal
  • Basketbal
  • Voetbal
  • Badminton
  • Sjoelen
  • Speeltafels

Onze merken:

  • EXIT
  • Heemskerk Sport
  • Garlando 
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x