Segway Ninebot KickScooter MAX G30LE II

Op voorraad
Speciale prijs 589,00 Normale prijs 799,00
1 tot 2 werkdagen

Naast het uitstekende ontwerp, is de nieuwe Ninebot MAX G30LE II ontworpen om steviger en krachtiger te zijn voor maximaal plezier. 

Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Naast het uitstekende ontwerp, is de nieuwe Ninebot MAX G30LE II ontworpen om steviger en krachtiger te zijn voor Maximaal plezier. De MAX G30LE II kan versnellen tot een maximale snelheid van 25 km/u en stelt u in staat de wereld om u heen te verkennen of gewoon te pendelen met een actieradius tot ca. 40 km.

Verleg de grens tot de max!
De Ninebot KickScooter MAX G30LE II streeft naar nieuwe hoogtes van prestaties. Wanneer u op de weg rijdt, levert de sterke motor van 367 Wh (10200 mAh) een snelle en stevige rijervaring tot een maximale snelheid van 25 km/u.

Achterwielaandrijving voor de beste rijervaring
De KickScooter MAX G30LE II kan dankzij zijn krachtige motor hellingen tot 20% beklimmen, waardoor hij gemakkelijk bergopwaarts kan gaan. Bovendien biedt de achterwielaandrijving een betere acceleratiestabiliteit en vermogensefficiëntie.

10-inch luchtbanden, een combinatie van comfort en schokabsorptie
De Ninebot MAX G30LE II is uitgerust met de nieuwe opgewaardeerde luchtbanden. Het biedt een verhoogde rijervaring met de combinatie van comfort en schokdempende eigenschappen om de rijveiligheid te verhogen.

Kies jouw rijmodus op het digitale LED-dashboard
Het digitale LED-dashboard kan u niet alleen het batterijniveau, de snelheidsinformatie en de Bluetooth-verbinding in één oogopslag laten zien, maar u kunt ook eenvoudig één van de 3 rijmodi kiezen. Door twee keer te klikken op het intuïtieve LED-dashboard kunt u direct schakelen tussen de modi Eco, Standard en Sports, afhankelijk van uw humeur en uw rijstijl.

Recyclet energie door te rijden & zorgt voor een langere actieradius
De Ninebot MAX G30LE II is voorzien van een regeneratief remsysteem dat de KickScooter voorziet van elektriciteit en gerecyclede energie uit het rijden. De energie wordt opgevangen uit het regeneratieve remsysteem en verdeeld wanneer je een boost nodig hebt om de gebruikerservaring tijdens het remmen te verbeteren en de actieradius te verlengen.

Het klassieke quick inklapsysteem
Ninebot KickScooter MAX G30LE II kan met gemak in meer dan 3 klikken worden opgevouwen. Het is gemakkelijk te vervoeren met het openbaar vervoer, op te bergen in de auto en moeiteloos mee te nemen naar elke gewenste bestemming. Ook het vouwmechanisme van de high-end vouwfietsen maken hem veilig en duurzaam.

7-inch ruim platform met IPX5-bescherming
De Ninebot MAX G30LE II meet een 7-inch breed platform voor extra comfort. Het anti-slip ontwerp met verhoogde contactwrijving zorgt voor stabiliteit voor de rijder. Dankzij de IPX5-classificatie is uw KickScooter ook beschermd in het geval van plotselinge regen.
Niet geschikt voor het rijden door plassen

Gebruiksvriendelijke Cruise Control-functie
De Ninebot MAX G30LE II bevat de cruisecontroltechnologie die wordt gebruikt in auto's en door de ingebouwde besturingscomponenten en het unieke algoritme dat overeenkomt met de ingestelde snelheid. Het voertuig start automatisch de intelligente rijmodus bij deze snelheid, waardoor de spanning en de vermoeidheid van de handbediening van de bestuurder worden verminderd. De cruise snelheid bespaart ook de accu.

Let erop dat dit product in Nederland niet is toegestaan op de openbare weg. Kijk hier voor meer info.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Segway Ninebot KickScooter MAX G30LE II