Webwinkel geopend | klantenservice woensdag t/m zaterdag | winkel woensdag t/m zaterdag geopend. | Leveringen kunnen vertraging oplopen. Afhalen gaat sneller. Lees meer...

Siku 5506 World - Helicopter platform

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Siku
€ 17,94 Incl. btw

5506 World - Helicopter platform van Siku

Verzendkosten: € 5,95

Snelle levering

Gratis verzending op veel artikelen

Levertijd:
2 tot 8 werkdagen
Neem contact met ons op
Kom testen in
onze 1000 m2
grote showroom

Wie wil er nu niet met een helitaxi alle opstoppingen in de stad omzeilen? In de SIKUWORLD is dit nu mogelijk. Het nieuwe helikopterplatform biedt helikopters in de schaal 1:87 en 1:50 dag en nacht optimale landingsmogelijkheden.

Het landingsplatform bedrukt met een lichtgevende verf die na het uitschakelen van de verlichting in de kamer nog enkele minuten licht geeft zodat ook helicopters in het donker veilig kunnen landen. Het landingsplatform kan zowel in SIKUWORLD worden ge"integreerd en los worden gebruikt.

Dit wordt mogelijk gemaakt door het speciale ontwerp van de bodemplaat die zonder hulpmiddelen op een tapijt of een tafel kan staan. Wanneer de inzet aan de onderkant wordt omgedraaid, komt de bekende SIKUWORLD verbinding tevoorschijn waarmee het landingsplatform veilig met het SIKUWORLD systeem kan worden verbonden.

De landingsplaats is, net als het landingsplatform zelf, berijdbaar met voertuigen tot schaal 1:50. Wanneer het voertuig te hoog mocht zijn, kan het dak van de oprit eenvoudig worden verwijderd om toegang mogelijk te maken.

De set bevat ook een helikopter in de schaal 1:87 met opschrift "HELI TAXI".

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x