BERG

Sorteren op:

De opvolger van de populaire Buddy skelter Orange! Wees snel in jouw straat met deze nieuwe BERG Buddy B-Orange. Perfect voor kinderen van 3 tot 8 jaar.
€265,00
Deze ijzersterke Jeep neemt je overal mee naar toe, zodat jullie samen de meest onvergetelijke avonturen beleven. Een ding is zeker: vanaf nu wil iedereen op jouw Jeep skelter!
€355,00
De BERG Rally Orange is een fijne en compacte skelter waarmee je overal kan buitenspelen. Je buurt verkennen of een race organiseren, alles kan met deze skelter.
€339,00
Nieuw in ons assortiment, de Reppy Rebel. Off-road rijden is ongekend leuk met de Rebel! Kinderen vanaf 2,5 jaar kunnen al skelteren op deze opvallende Reppy. Het stuur is voorzien van een soundbox.
€195,00
Vooruit rijden, achteruit rijden, binnen een paar seconden tot stilstand komen, het kan allemaal met deze BERG Buzzy. Deze Buzzy heeft alle eigenschappen die u gewend bent van een Buzzy.
€109,00
De skelter ziet er niet alleen geweldig uit, voor jonge kinderen is dit een ideaal hulpmiddel om te leren trappen. Eerst met de voetjes op de grond en voor dat je het weet staan de voetjes op de trappers en scheuren ze door het huis.
€129,00
Lekker door de modder racen, survivallen in het bos en scheuren door de plassen! Met de Jeep® skelters weet je zeker dat je alles aan kan.
€299,00
De BERG Buzzy is er nu ook als BERG Buzzy 2-in-1. Deze stabiele skelter is daardoor ook te gebruiken als duwauto
waardoor je met je kind gemakkelijk en veilig op pad kan.
€139,00
Op deze Jeep kan je kind elk terrein de baas zijn. Het direct drive systeem zorgt dat trappen soepel en licht gaat. Met deze Sahara scheur je door plassen, ploeg je over zandvlaktes en trotseer je bosachtige ondergronden zonder dat het moeite kost!
€155,00
De skelter ziet er niet alleen geweldig uit, voor jonge kinderen is dit een ideaal hulpmiddel om te leren trappen. Eerst met de voetjes op de grond en voor dat je het weet staan de voetjes op de trappers en scheuren ze door het huis, door de tuin of door.
€104,95
Rally Force van BERG. Mooie sportieve skelter om mee gezien te worden. Erg stoer om mee te crossen.
€339,00
De BERG Street-X skelter is een stoere skelter voor jou! Doordat deze skelter 3 wielen heeft ben jij extra wendbaar en kun je nog sneller door de bochten!
€269,00
Junior Trailer van BERG. Met de Berg Junior Trailer heb je nog meer plezier. Koppel de aanhanger achter jouw BERG Buddy of Chopper skelter.
€85,00
Met het schitterende ontwerp is de Black Edition een hele bijzondere skelter. De mooi vormgegeven banden kunnen elke straat aan.
€529,00
Buzzy Bloom van BERG. Rijd soepel en is ligt van gewicht! Ideaal om je kind te leren fietsen.
€115,00
Maak je skelter compleet met deze leuke oranje zwaailamp. Deze is alleen geschikt voor de BERG Buddy skelter.
€39,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x