BERG Buzzy Skelter vanaf 2 jaar

Sorteer op:

Aanbieding
Nieuw in ons assortiment, deze stoere skelter voor kinderen vanaf 2 jaar. Een echte GoKart voor de kleineren, dat is deze JEEP Buzzy Rubicon + aanhanger. Speciale combi prijs.
€232,00 €205,00
Buzzy John Deere van BERG. Een stoere skelter om mee op straat gezien te worden. Heel uniek!
Inclusief aanhanger. Speciale combi prijs.
€199,00
Aanbieding
De BERG Buzzy Fiat is hét Buzzy-familielid met een spetterend on road design. Inclusief aanhanger. Speciale combi prijs.
€224,00 €195,00
Met deze Sahara scheur je door plassen, ploeg je over zandvlaktes en trotseer je bosachtige ondergronden zonder dat het moeite kost! In combinatie met een BERG aanhanger. Speciale combi prijs.
€195,00
Aanbieding
Buzzy Racing van BERG. Een sportieve skelter om mee rond te scheuren! Inclusief aanhanger. Speciale combi prijs.
€205,00 €189,00
Buzzy Nitro van BERG + aanhanger. Speciale combi prijs.
De skelter ziet er niet alleen geweldig uit, voor jonge kinderen is dit een ideaal hulpmiddel om te leren trappen.
€163,00
Aanbieding
Buzzy Bloom van BERG + aanhanger.
Speciale combi prijs. Rijd soepel en is ligt van gewicht! Ideaal om je kind te leren fietsen en spulletjes mee te nemen.
€187,00 €159,00
Nieuw in ons assortiment, deze stoere skelter voor kinderen vanaf 2 jaar.  Een echte GoKart voor de kleineren, dat is deze JEEP Buzzy Rubicon. Een toffe skelter welke er uit ziet als een echte GoKart, waar je snel mee leert trappen.
€149,00
Buzzy John Deere van BERG. Een stoere skelter om mee op straat gezien te worden. Heel uniek!
€145,00
Buzzy Fiat 500 van BERG. De BERG Buzzy Fiat is hét Buzzy-familielid met een spetterend on road design.
€145,00
Op deze Jeep kan je kind elk terrein de baas zijn. Het direct drive systeem zorgt dat trappen soepel en licht gaat. Met deze Sahara scheur je door plassen, ploeg je over zandvlaktes en trotseer je bosachtige ondergronden zonder dat het moeite kost!
€139,00
Buzzy Racing van BERG. Een sportieve skelter om mee rond te scheuren!
€119,95
De skelter ziet er niet alleen geweldig uit, voor jonge kinderen is dit een ideaal hulpmiddel om te leren trappen. Eerst met de voetjes op de grond en voor dat je het weet staan de voetjes op de trappers en scheuren ze door het huis, door de tuin of door.
€109,00
Buzzy Bloom van BERG. Rijd soepel en is ligt van gewicht! Ideaal om je kind te leren fietsen.
€109,00
Aanbieding
De skelter ziet er niet alleen geweldig uit, voor jonge kinderen is dit een ideaal hulpmiddel om te leren trappen. Eerst met de voetjes op de grond en voor dat je het weet staan de voetjes op de trappers en scheuren ze door het huis, door de tuin of door
€125,00 €108,00
Aanbieding
Vooruit rijden, achteruit rijden, binnen een paar seconden tot stilstand komen, het kan allemaal met deze BERG Buzzy. Deze Buzzy heeft alle eigenschappen die u gewend bent van een Buzzy.
€109,00 €91,00

Vooruit rijden, achteruit rijden, binnen een paar seconden tot stilstand komen, het kan allemaal met de skelters uit de BERG Buzzy familie. De trappers blijven ten alle tijden goed bereikbaar en door de 4 wielen is de skelter super stabiel.

Jarenlang speelplezier gegarandeerd!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x