BERG Farm Traxx

Sorteer op:

Stroop je mouwen op pak je skelter en ga aan de slag het zware werk wacht op jouw, met deze skelter is dat een fluitje van een cent!
€599,00
Geen modderpoel is te diep voor deze BERG John Deere BFR-3 skelter. Onbegaanbare paden en ruwe terreinen zijn geen probleem voor de stoere trekker banden. Dankzij het unieke BFR-systeem kun je onderweg eenvoudig remmen en achteruit rijden als een omgevall
€799,00
Deze populaire blauwe tractor is heel echt en sterk in het werk, leuk als hij is uitgerust met diverse accessoires!
€619,00
Deze blauwe spetter is klaar om met jou het boerderij avontuur aan te gaan! De BERG New Holland heeft indrukwekkende tractorbanden waarmee je optimaal veel grip hebt en een schommelas die je stevig op de grond houdt.
€749,00
Mooie sportieve berg skelter voor op de boerderij! Stoere constructie.
€599,00
De BERG Traxx-modellen hebben indrukwekkende tractor banden van maar liefs 40 cm. voor en 46 cm. achter. Een uitlaat en de mogelijkheid om allerlei werktuigen te bevestigen. Dus kies je merk, en je bent klaar voor het echte werk!
€619,00
Met deze skelter kun jij je ouders geweldig helpen op de boerderij! Door de indrukwekkende grove banden en de schommelas heb je optimaal veel grip in de modder en blijf je op oneffen terreinen stevig op de grond!
€819,00
Stoere skelter met een stevige constructie. Leuk voor op de boerderij om mee te helpen.
€819,00
Met de DEUTZ-FAHR ga je prachtige avonturen beleven! Door de indrukwekkende grove banden en de schommelas heb je extra veel grip in de modder en blijf je op oneffen terreinen stevig op de grond!
€599,00
De echte Deutz Fahr fans kunnen nu naar hartenlust met hun tractor spelenderwijs hun werk verichten, wat met 3 versnellingen net iets makkelijker is! Ook uit te breiden met leuke werktuigen of rolbeugen met zwaailamp.
€799,00
Iedereen wil weten wie jij bent, als jij rondrijdt op deze coole Fendt! De banden en de uitlaat zorgen voor de ultieme ‘tractor look'
€599,00
Je eigen skelter met Fendt design! Met deze skelter ben jij de beste hulp die een boer zich kan wensen.
€799,00
Duostoel Fendt
van BERG
€79,00
Luxe duostoel met armleuningen, passend bij de Farm Case modellen. De duozit past qua kleur perfect bij de BERG Farm Case Skelter. Met de bijpassende duostoel maak je jouw BERG skelter nog leuker en completer.
€79,00
Duostoel John Deere van BERG. Neem gezellig een vriendje of vriendinnetje mee op je skelter en beleef dubbel zoveel plezier.
€79,00
De duozit past qua kleur perfect bij de BERG Farm CLAAS Skelter. Met de bijpassende duostoel maak je jouw BERG skelter nog leuker en completer.
€79,00

Skelters voor kinderen vanaf 5 jaar.
Ga je voor de John Deere of liever voor de Fendt?
Stroop je mouwen op en ga aan de slag met jouw eigen BERG skelter

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x