Off-road

Sorteer op:

Met deze krachtpatser kom je op plaatsen waar je nooit eerder bent geweest, dus perfect voor de echte avonturiers die niet bang zijn voor een beetje modder. evt. met optie rolbeugel en reserve wiel met hoes.
€609,00
Voor deze krachtpatsers is geen heuvel te klein, perfect voor de avonturier die niet bang is voor een beetje modder.
Hij wordt pas echt gaaf als de de optie rolbeugel en reserve wiel neemt!
€809,00
Aanbieding
De Safari skelter is een indrukwekkende stoere skelter kan je elk terrein berijden, en dankzij de camouflagekleuren val je niet op!
€679,00 €529,00
Altijd al op Safari willen gaan? Deze skelter brengt je overal naar toe! Met de indrukwekkende grote off-road banden betreed jij de ruwste terreinen.
€859,00
Jeep® Revolution Theme (excl. XL Frame) van BERG
€439,00
Deze ijzersterke Jeep neemt je overal mee naar toe, zodat jullie samen de meest onvergetelijke avonturen beleven. Een ding is zeker: vanaf nu wil iedereen op jouw Jeep skelter!
€355,00
Duostoel Jeep® van BERG. De duozit past qua kleur perfect bij de BERG Jeep Skelter. Met de bijpassende duostoel maak je jouw BERG skelter nog leuker en completer.
€79,00
Met een BERG Jeep skelter kun je pas echt op avontuur. Maar wat als je door één van je vele avonturen ineens met een lekke band komt te staan? Dan is dit speciale reservewiel voor jouw grote Jeep skelter echt een uitkomst. En stiekem ziet jouw Jeep skelte
€89,00
Reservewiel - Afdekhoes Jeep® van BERG
€33,60
XL Frame - Spoiler Jeep® Revolution van BERG
€106,00
XL Frame - Stoel Jeep® Revolution van BERG
€54,59
XL Frame - Achterspatborden 90° Jeep® van BERG
€50,34
XL Frame - Stickerset Jeep® Revolution van BERG
€51,88
Stoere cros skelter om een race mee te houden.
€529,00
Duostoel Safari. Jouw offroad skelter avonturen worden nog leuker als je ze samen met een vriendje of vriendinnetje beleeft.
€79,00
Met een BERG Safari skelter kun je pas echt op avontuur. Maar wat als je door één van je vele avonturen ineens met een lekke band komt te staan? Dan is dit speciale reservewiel voor jouw grote Jeep skelter echt een uitkomst.
€89,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x