Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Voetbaltafel thuisgebruik

Sorteren op:

Voetbalpop Spaceman transparant blauw voor voetbalstangen met een diameter van 16mm.Poppen zijn in 4 kleuren verkrijgbaar. Transparant wit, transparant blauw, transparant groen en transparant oranje.
€4,35
Deze originele voetbalpoppetjes in de kleur zwart en grijs zijn geschikt voor voor de Ranger voetbaltafel. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor andere voetbaltafels met stangen van 16mm in diameter.
€4,35
Voetbal balletjes polyethylene,. Doorsnede 34 mm. 65 gr. Verkrijgbaar per set van 12, geschikt voor alle merken voetbaltafels.
€9,99
Verkrijgbaar per set van 10 ballen, geschikt voor alle merken voetbaltafels.Doordat de balletjes van zacht materiaal zijn, speelt het zo goed als zonder lawaai.
€14,75
[+] Voetbalballetjes geschikt voor alle merken voetbaltafels
[+] Gemaakt van stevig polyethyleen of kurk
[+] Geleverd in een set van 12 balletjes met 6 verschillende soorten
€16,99
Old fashion tafelvoetbal balletjes met zwart/witte vlakken en profiel.  
€16,99
Voetbal balletjes kurk. Doorsnede 35 mm. 45 gr.
Verkrijgbaar per set van 12 ballen, geschikt voor alle merken voetbaltafels.
€18,95
Voetbal balletjes polyethylene, kleur geel. Doorsnede 34 mm. 65 gr. Verkrijgbaar per set van 12, geschikt voor alle merken voetbaltafels.
€18,99
Hoge kwaliteit materiaal afdekhoes voor voetbaltafel. Waterbestendig en ideaal voor gebruik bij Outdoor voetbaltafels. Geschikt voor alle merken en ook voor muntinworp tafels.
€28,95
Een mooie en stevige voetbaltafel voor kinderen van het merk Smoby. De tafel is zeer stabiel dankzij de sterke buizen en anti-slip pads onderaan.
€67,95
Kadotip! Voetbalspel uitgevoerd in tafelmodel.
Modern, houtkleurig meubel, met groen speelveld en schuin oplopende hoeken voor optimaal speelplezier.
€78,95
Deze voetbaltafel is de perfecte oplossing voor mensen met ruimtegebrek. De F-Mini is gemaakt van kwaliteitsvolle materialen.
€86,95
De F-mini soccergame is een voetbaltafel voorzien met een leuke bedrukking voor nog meer speelplezier. Deze voetbaltafel is alleen leverbaar met telescopische stangen voor extra veiligheid voor de allerkleinste onder ons.
€93,50
Het WeyKick Piccolo 7200 G magnetisch voetbalspel heeft een groen (voetbal) speelveld en is geschikt voor het één tegen één duel.
€99,00

Bij aanschaf van een voetbaltafel zijn er een aantal zaken waarin de tafels van elkaar verschillen. Om tot een goede keuze te komen zijn deze zaken hieronder schematisch weergegeven.

Doorlopende voetbalstangen:

Deze komen aan de andere kant van de tafel naar buiten als je ertegen duwt.

Telescopische voetbalstangen:

Deze stangen schuiven in elkaar als je er tegen duwt en komen niet aan de andere kant door de tafel naar buiten. Deze stangen zijn dus veiliger wanneer er (kleine) kinderen rond de tafel lopen.

Spaanplaat versus MDF:

De goedkopere voetbaltafels zijn veelal van spaanplaat en dus meer schadegevoelig dan de wat duurdere en zwaardere tafels van MDF. Bij gebruik van de voetbaltafel binnen een openbare gelegenheid, adviseren wij u te kiezen voor een tafel van hoge kwaliteit. Wanneer er weinig of geen toezicht op de voetbaltafel is, is het risico op toegebrachte schade door gebruikers groot.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x