Accessoires tafeltennis

Sorteer op:

Telblok compact met groene en rode cijfers. Dit telblok is makkelijk op te bergen doordat het in te klappen is.
€23,95
ITTF gekeurdIdeaal voor een allround speelstijl
Geschikt voor de gevorderde speler
Geleverd in handige draagtas, inclusief 2 bats en 3 balletjes
€11,99
Batset compleet met 2 batjes en 3 balletjes in opberghoesIdeale bat voor beginnende spelers en thuisgebruik
Zeer geschikt voor het aanleren van controle
€7,95
Tafeltennisbatje uit de Heemskerk S-line Series. De Start Plus is een 1 STER bat voor hobby/vrije tijd en beginners. Het bat heeft echte Heemskerk kenmerken, een fijne grip en is voorzien van genopt rubber (enkele laag) .
€8,95
De Smart Play is een 2 STER bat voor hobby/vrije tijd en regelmatige spelers. Het bat heeft echte Heemskerk kenmerken, een fijne grip en is voorzien van glad rubber met sandwichrubber voor een betere controle .
€13,95
Tafeltennisbatje uit de Heemskerk S-line Series. De Sense Max is een 3 STER bat voor recreatieve spelers. Het bat heeft echte Heemskerk kenmerken, een fijne grip en is voorzien van glad rubber met sandwichrubber voor een goede controle.
€19,50
Geschikt voor de gevorderde speler met aanvallende speelstijlTe gebruiken ter verbetering van reeds aangeleerde technieken. ITTF gekeurd tafeltennisbatje
€16,50
TTF gekeurdGeschikt voor het aanleren van een aanvallende speelstijl
Met anatomische grip
€8,95
Zeer geschikt voor het aanvallend spelen op hoog niveau ITTF gekeurd
Ideaal voor de ervaren competitiespeler
€26,95
De 2 ster bal is geschikt voor trainingen, intensief recreatief gebruik en scholen en instellingen. De celluloid ballen zijn mooi rond en hebben goede stuiter eigenschappen. In de kleur wit met zwart en zijn per 120 verpakt.
€33,90
1 ster ballen van het merk Giant Dragon verpakt per 6 in een doosje. Oranje bal, geschikt voor thuisgebruik en bij instellingen.
€3,50
Tafeltennisballetjes van Heemskerk. De 1 ster bal is geschikt voor trainingen, particulier en recreatief gebruik.
De celluloid ballen zijn stevig en mooi rond. In wit met zwart Heemskerk logo en worden per 6 verkocht.
€2,95
De 1 ster bal is geschikt voor trainingen, particulier en recreatief gebruik. De celluloid ballen zijn stevig en mooi rond.
In de kleur wit en verpakt per 120.
€22,90
Tafeltennisballen van Heemskerk. De 3 ster bal is geschikt voor wedstrijden en intensieve en professionele trainingen. In wit met zwart Heemskerk 3 ster logo en worden per 120 verkocht.
€50,95
Tafeltennisballen van Heemskerk. De 2 ster bal is geschikt voor trainingen, intensief recreatief gebruik en scholen en instellingen. In wit met zwart Heemskerk logo en worden per 120 verkocht.
€46,95

Tafeltennisbatje

Tafeltennisballetje

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x