Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Tafeltennisbatjes

Sorteren op:

Set met 2 Vigor 1 ster tafeltennisbats en 3 ballen verpakt in een handige draagtas. Bats hebben genopt rubber zonder sandwichlaagje.
€5,95
De Push-Pong batset is speciaal ontworpen voor kinderen en mensen met een beperking. Het batje heeft een platte kant waarmee het balletje over de tafel geschoven kan worden (in plaats van stuiteren, wat bij tafeltennis het geval is).
€18,95
Tafeltennisbat set Balsa Energy 7 ster. Voorzien van 2 Balsa Energy bats en 3 ballen. Set zit verpakt in een handige doorzichtig draagtas met rits.
€53,95
Tafeltennisbatjes 5 sterren: Razor Edge. Voorzien van 2 5-sterren bats Heemskerk Razor Edge en 3 pingpongballen.
De set zit verpakt in een handige doorzichtig draagtas met rits.
€27,50
Op zoek naar een tafeltennis set om thuis actief te blijven? Bij onze tafeltennisset zitten een uitschuifbaar tafeltennisnet (met een klemopening van 48mm om op een tafel te klemmen), een set tafeltennisbatjes en tafeltennisballen.
€31,95
Deze handige bathoes, de normaal gesproken alleen bij onze batsetjes hoort, is nu ook los verkrijgbaar. Berg jouw tafeltennisbats veilig op in de Heemskerk bathoes en bescherm ze tegelijkertijd tegen stof en vocht.
€2,95
Tafeltennisbatje 5 ster uit de Heemskerk-serie. De Razor Edge is een 5 Ster tafeltennisbatje voor de (gevorderde) competitiespeler.
€14,95
Een 9 ster batje uit de nieuwe C PRO-line serie. Door de nieuwe GAT en Tension technologiën levert dit batje enorme kwaliteiten op tijdens het spel. Geschikt voor zowel aanvallende als de verdedigende speler.
€56,95
Een 8 ster batje uit de nieuwe C PRO-line serie. Door de nieuwe GAT en Tension technologiën levert dit batje enorme kwaliteiten op tijdens het spel. Geschikt voor zowel aanvallende als de verdedigende speler.
€48,95
Tafeltennisbatje uit de Heemskerk C-serie. De Vigor is een 1 STER bat voor hobby/vrije tijd en beginners. Het bat bestaat uit 5 ply Wood en is voorzien van genopt rubber (enkele laag).
€2,95
Het topmodel uit de C-serie. De Balsa Energy is een 7-ster bat met sublieme eigenschappen als het gaat om spin en speed. Dit bat is verpakt in een stevige blister.
€27,95
Tafeltennisbatje uit de Heemskerk C-serie. De Icebreaker is een 2 STER bat voor de beginner ter beheersing van het basisspel. Het bat bestaat uit 5 ply Wood met een concave/holronde grip, welke voorzien is van glad sandwichrubber (1.5mm).
€4,95
Tafeltennisbatje uit de Heemskerk C-serie. De Wonder is een 3 STER bat voor de gevorderde speler. Het bat bestaat uit 5 ply Wood met een concave/holronde grip, welke voorzien is van glad sandwichrubber (1.8mm).
€6,95
Tafeltennisbat set Icebreaker 2 ster. Voorzien van 2 Icebreaker bats en 3 ballen. Icebreaker bats hebben glad rubber met een laagje sandwich. Set zit verpakt in een handige doorzichtig draagtas met rits.
€9,95
Een 10 ster batje uit de nieuwe C PRO-line serie. Door de nieuwe GAT en Tension technologiën levert dit batje enorme kwaliteiten op tijdens het spel. Geschikt voor zowel aanvallende als de verdedigende speler.
€69,95
De nieuwe en verbeterde Heemskerk Outdoor batjes met echt tafeltennisrubber. Door de nieuwe technologie is het rubber verwerkt in het batje. Het is daardoor geschikt voor buitengebruik en is vandalisme bestendig.
€18,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x