Rebounder

Sorteer op:

een goede fitness trampoline voor de mensen die thuis willen fitnessen.
€134,95
De EXIT Kickback voetbal rebounder is multifunctioneel inzetbaar voor het verbeteren van je voetbalskills. De zwarte rebounder is geschikt voor onder andere schieten, passen, aannemen, keepen en koppen.
€219,00
De EXIT Kickback Omni-Trainer is je unieke trainingsmaatje en hét perfecte trainingsattribuut om je skills van verschillende balsporten te oefenen en te verbeteren!
€175,00
De EXIT Kickback multisport rebounder is het perfecte trainingsmiddel om je baltechniek te verbeteren.
€135,00
Kickback Rebounder XL van EXIT
€214,00
De Renox Motion Rebounder 124 x 124 cm is een uitstekende tool die iedere voetballer wil gebruiken! Of je nu je professionele skills wilt ontwikkelen of voetbal beoefent voor beweging en plezier: met deze Renox voetbal Rebounder verbeter je techniek op he
€109,00
Door het speciaal ontwikkelde quick release klemsysteem kan de Renox Motion rebounder eenvoudig in verschillende hoeken ingesteld worden tot maar liefst 110 graden.
€139,95
Door het speciaal ontwikkelde quick release klemsysteem kan de Renox Motion rebounder eenvoudig in verschillende hoeken ingesteld worden tot maar liefst 110 graden. Zo wissel je eenvoudig van trainingstechniek waardoor je eindeloos kunt variëren in je tra
€73,95
De EXIT Tempo multisport omni-trainer is een uniek trainingsmiddel en de perfecte manier om je balvaardigheden te verbeteren. Dat geldt natuurlijk voor alle balsporten, van voetbal tot volleybal en van handbal tot waterpolo of tchouckball.
€109,00

De Kickback Rebounder is een ultiem artikel om je bal 'skills' mee te trainen. Je kan met de Kickback Rebounder namelijk verschillende elementen van balsporten trainen, zoals passen, schieten, aannemen, keepen, gooien en koppen. De Rebounder is dan ook geschikt voor vele sporten, zoals voetbal, volleybal, handbal, waterpolo en tchouckball.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x