Onze showroom is momenteel gesloten. | Onze webshop blijft open.

InTerra

Sorteren op:

InTerra GroundLevel 305 (10ft) Grijs van EXIT
€351,00
InTerra GroundLevel 305 (10ft) Groen van EXIT
€351,00
InTerra GroundLevel 366 (12ft) Groen van EXIT
€439,00
InTerra GroundLevel 427 (14ft) Groen van EXIT
€527,00
InTerra GroundLevel Rect. 214x366 (7x12ft) Groen van EXIT
€539,00
InTerra GroundLevel Rect. 244x427 (8x14ft) Groen van EXIT
€571,00

De Exit trampolines zijn trampolines die je in je tuin ingraaft. De InTerra trampolines zijn in het rond en rechthoekig te verkrijgen en je kunt kiezen tussen de kleuren groen en grijs.

Volledig op grondniveau

De InTerra trampoline van EXIT Toys wordt volledig tot op grondniveau ingegraven: de trampoline neemt dus geen loze ruimte in beslag en geeft een mooi en rustig beeld in de tuin. Én kinderen van alle leeftijden kunnen de InTerra trampolines eenvoudig en veilig betreden. Erop stappen en springen maar!

Let’s jump!

Ook aan een goede sprongkracht is gedacht bij de InTerra trampolines: dankzij de dubbelconische veren van 17,7 centimeter heb je een goede bounce en een zachte landing. De lucht die ontstaat tijdens het trampolinespringen ontsnapt via het unieke ontluchtingssysteem van de trampoline. Zo kun jij onbezorgd springen en maakt de trampoline minimaal geluid tijdens het springen.

Duurzaam en veilig

Beleef jarenlang springplezier met de stevige beschermrand en het hoogwaardige frame van de InTerra trampolines. Wat de trampoline extra veilig maakt: het EXIT voetbeschermingssysteem. Zo kom je nooit met je voeten tussen de veren. Dus, let’s jump!

Meer weten? Bel, mail of chat met ons!

Heb je nog vragen over de EXIT InTerra trampolines? Laat het ons weten! 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x