Supreme

Sorteer op:

Geen producten gevonden...

De EXIT Supreme trampoline is een ronde trampoline van absolute topkwaliteit met een groene beschermrand. Bij de trampoline op poten wordt standaard een veiligheidsnet meegeleverd met een kindvriendelijke ingang. Als ouders hoef je je daarom geen zorgen te maken dat de kinderen bij een missprong van een hoge trampoline af kunnen vallen. Naast het veiligheidsnet zijn ook een handige schoenenzak en ladder inbegrepen.

De dubbelconische veren van de trampoline, die maar liefst 21,6 centimeter lang zijn, zorgen voor een hoge sprong en een fijne zachte landing. Het unieke ontluchtingssysteem van de springmat en beschermrand zorgt voor een open structuur zodat de lucht eenvoudig kan ontsnappen tijdens het springen. Daarnaast heeft de Supreme trampoline van EXIT Toys een extra stevige beschermrand van 44 centimeter breed en 4 centimeter dik voorzien van een voetbeschermingssysteem. Tijdens het trampolinespringen kun je dus nooit met je voeten in de veren komen. 

Deze trampoline is niet alleen mooi en van topkwaliteit, maar ook nog eens duurzaam. De beschermrand is UV-bestendig en het frame is gegalvaniseerd en daarna gepoedercoat, zodat roest geen kans maakt. De EXIT Supreme is met optimaal springcomfort een klasse apart! 

 

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x