Rechthoekige Trampoline

Sorteer op:

Aanbieding
Nieuw 2019 De rechthoekige premium black edition is een nieuwe en stevige trampoline lijn.
€539,00 €449,00
De Salta comfort edition is een prachtige trampoline, en omdat de trampoline rechthoekig is past hij is veel tuinen. De duurzame trampoline is van kwaliteit en heeft een mooi prijsje.
€229,95
De Salta comfort edition is een prachtige trampoline in een groene kleur, en omdat de trampoline rechthoekig is past hij in de meeste tuinen. Het is een mooie duurzame trampoline van kwaliteit en heeft een mooi prijsje.
€369,95
De rechthoekige premium black edition is een nieuwe en stevige trampoline lijn.
€329,00
De rechthoekige premium black edition is een nieuwe en stevige trampoline lijn.
€579,00
De Salta comfort edition is een prachtige trampoline in een groene kleur, en omdat de trampoline rechthoekig is past hij wel is elke tuin. Het is een duurzame trampoline van kwaliteit en van een goed prijsje.
€369,95
De Salta comfort edition is een prachtige trampoline in een roze kleur, en omdat de trampoline rechthoekig is past hij in de meeste tuinen. De trampoline is een mooie duurzame trampoline van kwaliteit voor een mooi prijsje.
€349,95
De rechthoekige first class is een goede stevige trampoline die ook nog eens duurzaam is.
€799,00
Deze rechthoekige trampoline van het merk Salta heeft een lengte van 305 cm en een breedte van 214 cm.
€339,00
De Salta comfort edition is een prachtige trampoline in een groene kleur, en omdat de trampoline rechthoekig is past hij in veel tuinen. Het is een duurzame en kwaliteits-trampoline met een mooi prijsje eraan.
€229,95

De trampoline biedt een aantal specifieke kenmerken die Salta zijn professionele prestige geeft. De trampoline is voorzien van een brede, dikke, gelijkmatige rand en een extra lange rok gemaakt van hoogwaardige materialen.

De duurzame dikke stalen frames zijn corrosiebestendig door het proces van galvaniseren.

De gegalvaniseerde springveren zijn uitgevoerd als Goldsprings waarmee springen een geheel nieuwe dimensie krijgt!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x