Rechthoekige Trampoline

Sorteer op:

Aanbieding
Nieuw 2019 De rechthoekige premium black edition is een nieuwe en stevige trampoline lijn.
€539,00 €469,00
De Salta comfort edition is een prachtige trampoline in een groene kleur, en omdat de trampoline rechthoekig is past hij in de meeste tuinen. Het is een mooie duurzame trampoline van kwaliteit en heeft een mooi prijsje.
€369,95
De rechthoekige first class is een goede stevige trampoline die ook nog eens duurzaam is.
€799,00
De rechthoekige premium black edition is een nieuwe en stevige trampoline lijn.
€579,00
Deze revolutionaire rechthoekige trampoline van Salta, de Royal Baseground ligt op gelijke hoogte met het gazon, waardoor deze schitterende trampoline volledig is geïntegreerd in uw tuin. Met het speciaal ontwikkelde "Air Performance Systeem" (patent pend
€689,00
De Salta comfort edition is een prachtige trampoline in een roze kleur, en omdat de trampoline rechthoekig is past hij perfect in veel tuinen. Het is een duurzame trampoline van kwaliteit en ook nog met een mooi prijsje!
€229,95
De Salta comfort edition is een prachtige trampoline in een groene kleur, en omdat de trampoline rechthoekig is past hij in veel tuinen. Het is een duurzame en kwaliteits-trampoline met een mooi prijsje eraan.
€229,95
Dit is alleen het net voor Salta Royal Baseground Rechthoekig Trampoline - 214 x 305cm
€154,95
De rechthoekige first class is een goede stevige trampoline die ook nog eens duurzaam is.
€689,00
De Salta comfort edition is een prachtige trampoline in een groene kleur, en omdat de trampoline rechthoekig is past hij wel is elke tuin. Het is een duurzame trampoline van kwaliteit en van een goed prijsje.
€369,95

De trampoline biedt een aantal specifieke kenmerken die Salta zijn professionele prestige geeft. De trampoline is voorzien van een brede, dikke, gelijkmatige rand en een extra lange rok gemaakt van hoogwaardige materialen.

De duurzame dikke stalen frames zijn corrosiebestendig door het proces van galvaniseren.

De gegalvaniseerde springveren zijn uitgevoerd als Goldsprings waarmee springen een geheel nieuwe dimensie krijgt!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x