Winther rijdend materiaal

Sorteer op:

Door de 4 wielen is de safety scooter stabiel en aantrekkelijk voor de allerkleinsten om veilig op te rijden. Robuust en duurzaam.
€79,95
Aanbieding
Een stoere stevige loopscooter.Actie: tijdelijk extra laag geprijsd.
Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein. Speciaal voor scholen, de kinderopvang, bso en gastouders.
€119,95 €83,95
Een oerdegelijke driewieler. Het verschil in grootte zit vooral in de afstand van het zadel naar de trappers en het stuur. Achter elke driewieler kan de aanhanger gekoppeld worden met de veiligheidskoppeling.
€102,95
Winther Loopvierwieler KDV is een zeer stabiel en oerdegelijke loopfiets met vier wielen.Kies je voor het assortiment van Winther, dan kies je voor kwaliteit en veiligheid.
De producten van Winther zijn al jaren een begrip op menig schoolplein.
€79,95
De Winther driewieler met laadbak. Een mooi uitgevoerde driewieler met als extraatje een handige laadbak.
€109,95
Met deze kleine loopfiets bereid een kind zich goed voor op een echte fiets.
€169,95
Met deze grote loopfiets bereid een kind zich goed voor op een echte fiets.Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein. Speciaal voor scholen, de kinderopvang, bso en gastouders.
€167,95
De Maxi Driewieler, de grotere driewieler van Winther.
€229,00
Een driewieler voor twee kinderen. De passagiersstoel moedigt de bestuurder aan om zijn beste vriend mee te nemen voor een ritje op de speelplaats.
€133,95
De Winther duo loopvierwieler bestemd voor twee kinderen.
€92,95
De Trio loopvierwieler is geschikt voor maar liefst 3 kinderen.
€120,95
Een tweezits taxi waarbij 2 kinderen achterop kunnen plaatsnemen.
€359,95
Aanbieding
De Winther Turtle Kiddy bus Deluxe is de bus in luxe uitvoering incl. regen/zonnekap, tafel, deuren, verstelbare duwbeugel en 50 ltr. bagagebak.Geschikt voor maximaal 4 kinderen.
€2.379,00 €2.089,00
Aanbieding
De Winther Turtle Kiddy Bus Basic biedt 4 comfortabele zitplaatsen. De Kiddy Bus is ontworpen voor kinderen van 0 tot 5 jaar. Veiligheid en ergonomie staan bij de Kiddy Bus voorop. Hij is licht om te duwen, maar robuust van kwaliteit.
€1.549,00 €1.299,00
De Winther Racer is een heel bijzonder vervoermiddel. Rijden doet hij door met de voeten het voorwiel te laten ronddraaien. De twee hengsels aan de zijkanten kan het kind heen en weer bewegen waardoor hij met de achterwielen kan sturen.
€454,95
Aanbieding
De winther chopper zit als een echte Harley Davidson, met een lage zit en een hoog stuur.
€305,95 €242,00

Het rijdend materiaal van Winther, onmisbaar op ieder speelplein. Speciaal voor scholen, de kinderopvang, bso en gastouders. Het rijdend materiaal is ook geschikt voor particulier gebruik.

Een gevarieerd aanbod aan rijdend materiaal staat garant voor veel speelplezier waarbij de grove motoriek spelenderwijs wordt geoefend. Met de eenvoudige loopfietsjes leren kinderen voor het eerst hun evenwicht bewaren. Zodra dit beheersd wordt kunnen zij verder op de driewielers en tweewielers. Is het tijd voor iets anders? Kijk dan eens naar de skelters, karren en andere bijzonder rijdende materialen.

Vervoer voor kinderen? Ga dan voor de Turtle Kiddy Bus of de Stroller. Voor kinderopvang, gastouders en crèches. Geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar (max. 15 kg)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x