Onze showroom is momenteel gesloten. | Onze webshop blijft open.

Waterfun

Sorteren op:

Maak je klaar om vol plezier te spetteren met de Step2 Rise & Fall Water & Ball Table! Deze activiteitentafel zit vol verrassingen en combineert het speelgoed ballenspel met het spetterende speelplezier van de watertafelactie.
€109,99
Aanbieding
Little Tikes Drop Zone is de perfecte manier om pretparkactie in huis te halen, zowel binnen als buiten! Laad binnen de lopende band met ballen om de emmer bovenin te vullen
€149,95 €74,95
Kindvriendelijke eenvoudige toestellen komen tot leven met het leuke en vermakelijke STEM balspel! Deze balspeltafel voor kinderen heeft het allemaal, van hendels tot katapulten en katrolsystemen.
€99,99
We gaan naar de wasstraat! De kleintjes kunnen niet wachten om de hele dag te spetteren met deze watertafel/carwash voor in de achtertuin.
€169,99
De Heemskerk tafeltennistafel 1450 is ideaal voor thuisgebruik. Met mooie zwarte bladen.
€234,95
Drijfhulpmiddel voor kinderen om te leren zwemmen.
€3,95
Daag je vrienden uit voor een potje touwtrekken met Little Tikes Splash Face.
De winnaar mag de ander nat spuiten met water.
€34,95
SportX Adult zwembril Excellent met verstelbare silicone verstelbare hoofdband, gebogen groothoeklens, pvc frame uit een stuk, anti-lek pasvorm en veiligheidslenzen.
€5,95
SportX Kids zwembril Sports, met polycarbonaat lenzen, rubber hoofdband, UV bescherming, PVC pasvorm en anti-fog systeem.
€3,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x