Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Zand en Watertafels

Sorteren op:

Schip Ahoy! Bereid je voor op een spetterend avontuur met deze Little Tikes watertafel! Inclusief twee speelfiguren, een haai die water spuit, een waterkanon (met nieuwe verbeterde pomp), op te halen anker en een constant stromende fontein.
€74,95
Watertafel voor urenlang waterplezier. De extra accessoires zorgen voor nog meer speelplezier. Bij de watertafel wordt een emmer geleverd zodat de kinderen in de goot kunnen scheppen
€99,95
Aanbieding
Deze kant, deze kant, welke kant laat jij de pijp opgaan? Welke richting je ook wil opgaan, de buizen kunnen eenvoudig met elkaar verbonden worden.
€74,95 €59,95
Step2 watertafel met 2 compartimenten; als er genoeg water in het hoge deel zit stroomt het zo naar het andere deel. Laat de poppetjes zo van de duikplank in het water springen om heerlijk in het water te zwemmen of snorkelen. De watertafel wordt inclusie
€99,95
De Ball Buddies zijn terug en klaar om speelgoedballen rond deze Step2 Ball Buddies Adventure Center kinderwatertafel met twee verdiepingen te slepen!
€139,99
Little Tikes watertafel 'Ball drop bay'. Waterpret voor de allerkleinsten!
Deze watertafel heeft allerlei speelelementen; stop de bal in de trechter en zie hoe de bal al draaiend terug in het water valt of schep de ballen uit het water met het draairad!
€57,95
Kleine waterratjes kunnen het de hele dag laten regenen met deze interactieve Summer Showers Splash Tower Water Table van Step2.
€74,99
Een waterbaan buiten, een knikkerbaan binnen.
€295,00
De Step2 Cascading Cove Zand & Watertafel is een geweldig speelgoed voor buitenhuis voor kinderen om plezier te hebben met vrienden.
€119,99
Kinderen hebben nog nooit zo'n Step2 Spill & Splash Seaway Water Table gezien! Peuters en kleuters zullen het fantastisch vinden om de zwemmers met de springplank te lanceren of een waterval te creëren op deze zintuiglijke speeltafel met meerdere niveaus.
€99,99
Met de Fun Zone Battle Splash-watertafel van Little Tikes strijden kinderen om elkaars boten te laten zinken, de doelen te laten draaien, de emmers te vullen en water op elkaar te spuiten!
€68,95
Maak je klaar om vol plezier te spetteren met de Step2 Rise & Fall Water & Ball Table! Deze activiteitentafel zit vol verrassingen en combineert het speelgoed ballenspel met het spetterende speelplezier van de watertafelactie.
€109,99
Aanbieding
Waterplay Niagara (41-delig), met waterpomp 
€69,95 €46,95
Met deze gave watertafel hebben kinderen uren speelplezier! Kleine avonturiers kunnen op deze tafel heerlijk rondspetteren.
€119,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x