Zandbak

Sorteren op:

Zandbak schelp blauw 102X8 8CM Zandbak in de vorm van een schelp.
€19,95
De Little Tikes Schildpad zandbak is een robuuste groene zandbak met donkergroen deksel. De rand heeft twee brede stukken, waar het kind op kan zitten.
€46,99
Geniet van al het buitenplezier met deze Step2 Crabbie Sand Table! Onze vriendelijke krab is groter gegroeid en heeft nieuwe poten, waardoor kinderen hun zandspel naar een heel nieuw niveau kunnen tillen.
€69,99
De EXIT Aksent zandbak met een afmeting van 94x77 cm, is een unieke zandbak voor kinderen.
€81,95
Zandbak met deksel/zitbank. Deze zandbak voldoet aan de CE-norm.
€82,00
De douglas zandbak Roy van Woodvision is inclusief deksel, dat opgeklapt kan worden tot zitbank. De zandbak is eenvoudig in elkaar te zetten
€84,95
De EXIT Aksent houten zandbak is een zandbak in de vorm van een zeshoek. De zandbak heeft drie houten zitjes zodat je tijdens het spelen niet volledig onder het zand komt te zitten en biedt tegelijkertijd genoeg ruimte om heerlijk te ravotten met vriendje
€91,00
Deze Step2 Play & Store Sandbox met deksel is leuk met een eigentijds ontwerp en veel ruimte voor meerdere kinderen om te spelen.
€99,99
Step 2 Krab Zandbak is een leuke zandbak in de vorm van een krab.
Op de poten kun je lekker zitten en uitrusten na het spelen.
Er zit ook een deksel bij om regen en vieze beestjes buiten te houden.
€109,95
Step2 Naturally Playful zandbak is een grote zandbak met een afsluitbare deksel. Een leuk schattenbaaiontwerp, plezier voor meerdere kinderen.
€109,99
Deze EXIT Zand- en Watertafel (2 bankjes) is een multi-functionele picknicktafel. Onder het afneembare tafelblad zit een heuse zandbak. Daarnaast een tweede bak die bijvoorbeeld met water gevuld kan worden!
€110,00
Het wordt gegarandeerd een geweldige zomer met deze stevige Delta-speeltafel! De tafel is gemaakt van stevig hout en is voorzien van twee verwisselbare boxen.
€119,00
De Step2 Cascading Cove Zand & Watertafel is een geweldig speelgoed voor buitenhuis voor kinderen om plezier te hebben met vrienden.
€119,99
De EXIT Aksent houten zandbak is een grote zandbak in de vorm van een zeshoek.
€124,00
Aksent Zandbak XL van EXIT
€131,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x