Spa

Sorteren op:

Nieuw van Exit Toys, de Silver Classic Spa. De EXIT Silver Classic spa ø165x65cm is een opblaasbaar bubbelbad waarmee je het wellness gevoel naar je eigen tuin haalt.
€475,00
De Wood Deluxe Spa heeft een super stevig: drielaags pvc-wanden. Een opblaasbaar bubbelbad waarmee je het wellness gevoel naar je eigen tuin haalt.
€679,00
De EXIT Leather Premium spa ø184x73cm is een bubbelbad waarmee je het wellness gevoel naar je eigen tuin haalt. De zwarte spa wordt standaard geleverd met een filterpomp die ook kan verwarmen, een grondzeil en een isolerend afdekzeil.
€1.179,00
De EXIT drijvende ledlamp voor zwembaden en spa’s geeft kleur aan het water. De sfeervolle ledlampen brengen spa’s en zwembaden ‘s avonds tot leven en zorgen voor een lichtshow onder water.
€11,00
De EXIT hoofdsteun en bekerhouder set is een luxe toevoeging voor de Leather Premium spa van EXIT Toys. De set bestaat uit twee zwarte hoofdsteunen en twee bekerhouders in één.
€47,95
De EXIT opblaasbare spa deksel L is een handige deksel voor het luchtdicht afsluiten van je spa. De deksel maat L is geschikt voor de Wood Deluxe spa en de Leather Premium spa van EXIT Toys.
€47,95
De EXIT opblaasbare spa deksel M is een handige deksel voor het luchtdicht afsluiten van je spa. . Geschikt voor de EXIT Silver Classic spa
€33,95
De EXIT spa schoonmaakset bevat de perfecte hulpmiddelen voor het schoonmaken van een spa. Deze set bestaat uit een handschoen met spons, borstel, schepnet, twee schoonmaaksponsen en een chloordrijver.
€31,95
De EXIT hoofdsteun en bekerhouder set is een luxe toevoeging voor opblaasbare spa’s. De set bestaat uit twee witte hoofdsteunen en een bekerhouder met plek voor twee bekers. De hoofdsteun is gemaakt van schuim en is daarmee een comfortabel kussen om je ho
€67,00
De EXIT draadloze bodemstofzuiger is een praktische, draagbare en oplaadbare stofzuiger waarmee je eenvoudig viezigheid zoals zand, steentjes en ander vuil op de bodem van je zwembad of spa verwijdert.
€125,00
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x