Het is momenteel erg druk, hierdoor kan je bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses voor het ongemak.

Zwembad accessoires

Sorteren op:

De Intex Floor Protector tegels maken het mogelijk om een goede vloer onder het zwembad te leggen; in iedere gewenste afmeting.
€18,99
Intex afdekzeil voor rechthoekige frame bad 300 x 200 cm. Het dekzeil heeft een overhang van 20 cm, zodat het bad goed afgesloten kan worden.
€19,95
De Intex Floor Protector tegels maken het mogelijk om een goede vloer onder het zwembad te leggen; in iedere gewenste afmeting.
€18,99
Intex voetenbad, het ideale voetenbadje om je voeten mee schoon te spoelen voordat je het zwembad in stapt.
€6,95
Wil jij nét dat beetje extra voor je zwembad? Deze unieke overkappingen zijn een echte toevoeging aan je zwembad en geven je urenlang zwemplezier, óók tijdens wisselvallig weer.
€269,00
Maintenance Kit wordt geleverd inclusief een telescopische, aluminium steel van 239 cm, bodemzuiger die deeltjes van de bodem opzuigt en opvangt en skimmer waarmee alle drijvende verontreiniging uit het zwemwater verwijderd kan worden.
€21,95
De EXIT zwembad chloordrijver is de ideale manier om je zwembadwater van chloor te voorzien. Doordat hij drijft raakt het chloor mooi verspreid door het zwembadwater.
€4,75
100 gekleurde ballen voor de ballenbak. De ballen hebben een doorsnede van 8 cm. Er zijn 6 verschillende kleuren: rood, blauw, groen,geel, oranje en violet.
€21,95
Drijfhulpmiddel voor kinderen om te leren zwemmen.
€3,95
Starterskit voor onderhoud van het zwemwater voor baden tot 10.000 liter inhoud
€26,95
Bescherming van de onderzijde van uw zwembad of te gebruiken om het zwembad. Aantal per pak: 8 stuks.
€18,95
Het EXIT grondzeil biedt extra bescherming aan de bodem van je zwembad. Het grijze grondzeil is rechthoekig en geschikt voor de EXIT zwembaden. Diverse afmetingen
€17,95
De EXIT zwembad warmtepomp is een duurzaam hulpmiddel om het zwembadwater te verwarmen. De warmtepomp heeft een capaciteit van 22.000 liter en kan eenvoudig worden aangesloten op filterpompen met een capaciteit vanaf 530 gal/h.
€889,00
Deze Intex zwembadtrap is luxer dan de 'gewone' zwembadtrap. Deze trap heeft afneembare treden. Wanneer u het zwembad niet gebruikt kunnen de treden worden weggehaald zodat kinderen niet zonder toezicht in het zwembad kunnen klimmen.
€54,99
Het EXIT zwembad afdekzeil beschermt je zwembad tegen weersinvloeden en vuiligheden van buitenaf. Dit zwarte afdekzeil is van duurzaam kunststof en geschikt voor de ronde EXIT zwembaden met diverse afmetingen.
€23,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x