Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Zwembad accessoires

Sorteren op:

Het EXIT zwembad afdekzeil beschermt je zwembad tegen weersinvloeden en vuiligheden van buitenaf. Dit zwarte afdekzeil is van duurzaam kunststof en geschikt voor de ronde EXIT zwembaden met diverse afmetingen.
€26,45
Aanbieding
Met behulp van uw zwembadpomp wordt er water door de zonnecollectoren gepompt. Het water wordt verwarmd door de zon als het in de donkere en warmte vasthoudende mat zit.
€29,95 €19,95
Intex afdekzeil voor rechthoekige frame bad 300 x 200 cm. Het dekzeil heeft een overhang van 20 cm, zodat het bad goed afgesloten kan worden.
€34,95
De EXIT zwembadtrap voor zwembaden met een framehoogte tussen de 108-122 centimeter is een uitstekend hulpmiddel om op veilige wijze het zwembad in en uit te klimmen.
€87,95
De Intex Floor Protector tegels maken het mogelijk om een goede vloer onder het zwembad te leggen; in iedere gewenste afmeting.
€24,95
Intex voetenbad, het ideale voetenbadje om je voeten mee schoon te spoelen voordat je het zwembad in stapt.
€6,95
Het EXIT grondzeil biedt extra bescherming aan de bodem van je zwembad. Het grijze grondzeil is rechthoekig en geschikt voor de EXIT zwembaden. Diverse afmetingen
€21,95
Het EXIT zwembad voetenbad in de vorm van twee voeten zorgt ervoor dat er minder zand en vuil in het zwembad komt. Spoel voor je in het zwembad stapt je voeten af in het voetenbad en geniet langer van schoon zwembadwater.
€8,95
Deze Intex zwembadtrap is luxer dan de 'gewone' zwembadtrap. Deze trap heeft afneembare treden. Wanneer u het zwembad niet gebruikt kunnen de treden worden weggehaald zodat kinderen niet zonder toezicht in het zwembad kunnen klimmen.
€54,99
Het Intex Prism Pool afdekzeil 400 x 200 houdt het zwembad vrij van blaadjes, takken, insecten en ander vuil.
€54,95
Drijfhulpmiddel voor kinderen om te leren zwemmen.
€3,95
Bescherming van de onderzijde van uw zwembad of te gebruiken om het zwembad. Aantal per pak: 8 stuks. Afmeting vloerdelen: 50 x 50x0,5 cm. Totale oppervlakte perpak: 1,9m².
€15,95
Het EXIT Premium zwembad afdekzeil is een zwarte afdekhoes van zeer hoogwaardige kwaliteit en beschermt je zwembad tegen weersinvloeden en vuiligheden van buitenaf. De afdekhoes is geschikt voor rechthoekige frame zwembaden van EXIT Toys met een afmeting
€70,45
Afdekhoes 300 cm.
€29,95
De EXIT zwembadtrap voor zwembaden met een framehoogte tussen de 60 en 90 centimeter is een uitstekend hulpmiddel om op veilige wijze het zwembad in en uit te klimmen.
€70,45
Pool cover geschikt voor Intex Easy Set Metal Frame Ø 305 cm.
€29,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x