Webwinkel geopend | klantenservice dinsdag t/m zaterdag | winkel dinsdag t/m zaterdag geopend. | Leveringen kunnen vertraging oplopen. Afhalen gaat sneller. Lees meer...

Zwembaden

Sorteer op:

Een onmisbaar accessoire voor de Krystal Clear™
€2,99
Een onmisbaar accessoire voor de Krystal Clear™.
€4,99
De Intex PureSpa Filtercartridge Type S1 zorgt ervoor dat je water in de PureSpa schoon en fris blijft.
€5,90
Een onmisbaar accessoire voor de Krystal Clear™.
€7,95
Sunset glow baby pool 147CM.
€14,99
De Intex PureSpa Filtercartridge Type S1 zorgt ervoor dat je water in de PureSpa schoon en fris blijft.
€16,95
De zwembad onderhoudsset is een complete schoonmaakset voor je zwembad. De set bestaat uit een aluminium stang met een verwisselbare vacumkop en schepnet. Zo heb je maar n stang nodig en kun je eenvoudig de beide koppen verwisselen.
€16,95
De EXIT zwembad cartridges kunnen gebruikt worden in de EXIT zwembad cartridge filterpompen met een capaciteit van 1000 gal/h. Wij adviseren de cartridges om de 7 dagen te vervangen.
€17,95
Vanuit de diepte van de zee komt de grappige octopus BIG-Aqua-Nauti in de zomer in de tuinen en zorgt voor een koele verfrissing en sprankelend speelplezier.
€19,95
eze Intex Explorer Pro 200 is een tweepersoons boot die geschikt is voor uw kinderen. De Intex boot is een goedkope rubberboot, maar heeft alles voor een leuke dag op het water!
€19,99
100 gekleurde ballen voor de ballenbak. De ballen hebben een doorsnede van 8 cm. Er zijn 6 verschillende kleuren: rood, blauw, groen,geel, oranje en violet.
€21,95
Vervaardigd van stevigekwaliteit gegalvaniseerd staal. Randen met foam bedekt voor comfort.
€22,95
Groen familiezwembad. Met twee luchtkamers, elk met combo ventiel voor het snel oppompen en leeg laten lopen van het zwembad.
€23,95
Blauw familiezwembad. Met drie luchtkamers, elk met combo ventiel voor het snel oppompen en leeg laten lopen van het zwembad.
€30,95
Veilige 12V filterpomp, welke op alle Intex zwembaden t/m 305 cm doorsnede.
Houdt uw zwembad schoon en fris zonder dat er vuil naar de bodem zinkt.
€34,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x