BWorld

BWorld

Hier komt jouw fantasie echt tot leven met de realistische producten van Bruder. Van
jagers en kampeerders tot fietsers en automonteurs.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 63

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 63

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De leukste Bworld serie van Bruder

Bruder heeft verschillende producten, daarbij horen ook veel verschillende thema's zoals Bworld. Bworld van Bruder bevat gedetailleerde, beweegbare poppetjes die aan de slag kunnen in een van de voertuigen. Als je aan realistisch speelgoed denkt dan denk je aan Bruder. Outdoorspeelgoed heeft een enorm groot assortiment Bworld van Bruder. In allerlei verschillende kleuren en maten zit er bij Bruder altijd wel iets bij voor jou.

Het speelgoed van Bruder kenmerkt zich door de vele details, hoge kwaliteit en grote overeenkomst met echt bestaande voertuigen. Dit maakt het extra leuk om met Bruder te spelen. Hoe leuk is het om te spelen met de realistische BWorld serie van Bruder die je vervolgens in het echt ook tegen kunt komen. Met de verschillende producten van Bruder kun je nu de werkzaamheden naspelen in de kamer of zandbak die je in het echt ook ziet.

Ben je op zoek naar hulpdiensten speelgoed wat realistisch is? Denk bijvoorbeeld aan de Ducati Motor met bestuurder, Snowmobil met bestuurder en de boer met accessoires van Bruder. Bruder heeft deze producten precies nagemaakt voor een realistische speel ervaring. Het speelgoed brengt hierdoor het meeste speelplezier en het levensechte naar boven.

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment