Driewielers

Driewielers

Bij Outdoorspeelgoed hebben we een groot aanbod aan driewielers,
zowel voor particulier als voor op een schoolplein geschikt.
Met merken zoals Puky, Winther, Okido en Olifu is er genoeg keus voor een driewielers die bij uw kind past.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 181

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Puky Pukymoto®
    Puky Pukymoto®
    Vanaf 53,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 181

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Uren fietsplezier

Grote collectie driewielers

Bij Outdoorspeelgoed hebben we een groot aanbod aan driewielers, zowel voor uw kind als voor op een schoolplein geschikt.

Met merken zoals Puky, Winther, Okido en Olifu is er genoeg keus voor een driewielers die bij uw kind past. Met kleuren zoals rood, blauw of roze is er altijd wel een maat die past.
Opzoek naar een driewieler, dan bent u bij het juiste adres. Kom langs om een driewieler te bekijken of om te testen. Het professionele team helpt u graag om de perfecte driewieler te vinden voor uw kind. Met bekende merken zoals Puky en Olifu is er een ruime keus aan driewielers.

Driewieler peuter 

Een driewieler is een van de beste manieren om je peuter te laten wennen aan de beweging van fietsen. Je peuter hoeft nog geen balans te houden, maar oefent al wel met de trapbeweging. Dit maakt een driewieler het perfecte eerste fietsje voor je peuter. Bij Outdoorspeelgoed hebben wij een uitgebreid assortiment driewielers voor peuters van top merken zoals: Puky, Winther, Okido en Olifu 

Driewieler met Duwstang 

Sommige driewielers zijn uitgevoerd met een duwstang aan de achterkant. Hiermee kan je als ouder je peuter een beetje helpen, wanneer hij/ zij nog niet genoeg kracht heeft om zelf te trappen.  Willen jullie wat verder weg met de driewieler, dan kan je je peuter vooruitduwen als hij moe wordt. In de meeste gevallen kan je de trappers stilzetten als je de duwstang gebruikt, zodat je peuter zich er niet aan kan bezeren.  Er bestaan ook handige afneembare duwstangen voor de drieweler, waarmee je zelf kan kiezen of je de duwstang eraan zet.   

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment