Betaalmethoden

Veilig betalen op verschillende manieren

Bestellen bij Outdoorspeelgoed betekent snel, simpel en vooral veilig betalen. Outdoorspeelgoed biedt verschillende manieren aan om elektronisch te betalen. Bij het afrekenen in de kassa kun je zien welke mogelijkheden je hebt. Wat je ook kiest, je ontvangt altijd bij jouw zending een factuur. Op de factuur staat welke betaalmethode je gekozen hebt. Je kunt betalen door middel van:

iDEAL

Als je bankiert via Internet bij ABN Amro, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kun je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen.

Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van jouw bestelling, kies je voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij je kunt kiezen voor de bank waarbij je online bankiert. Je volgt de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klik je op: iDEAL.

Creditcard

Betalen met een creditcard van Visa of MasterCard bij Outdoorspeelgoed: gemakkelijk en veilig. Jouw gegevens worden gecodeerd en daardoor veilig verstuurd. Zowel Visa als MasterCard vragen het wachtwoord van jouw creditcard.

Vul je creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC code in. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en staat meestal op de achterzijde van uw creditcard. De gegevens worden naar de creditcardmaatschappij verstuurd.

In veel gevallen dient u de betaling te verifiëren met 3D Secure (MasterCard) of Verified by Visa. Dit zijn beveiligingsmaatregelen voor het betalen via internet. Met 3D Secure (MasterCard) en Verified by Visa doe je je internetaankopen met een extra wachtwoord.

Zodra de transactie goedgekeurd is, ontvang je hierover een bericht en wordt je bestelling (wanneer voorradig) verzonden. In veel gevallen wordt het bedrag automatisch van uw rekening afgeschreven (meer informatie hierover kun je krijgen bij jouw creditcardmaatschappij).

Besluit je de bestelling – of een deel hiervan – te annuleren of terug te sturen, dan ontvang je het tegoed terug op je creditcard.  Je krijgt van ons een e-mail als wij de opdracht tot terugbetaling hebben gedaan. Meestal is de terugbetaling binnen zes weken zichtbaar op jouw overzicht.

Vooruitbetaling

Je kunt tijdens het bestelproces kiezen om het bedrag per bank over te maken (vooruitbetaling) Wij zullen kouw bestelling versturen, zodra wij het bedrag hebben ontvangen. Houdt er rekening mee dat het enkele dagen duurt, voordat wij de betaling ontvangen hebben.

In sommige gevallen vragen wij om een vooruitbetaling. In dat geval, informeren wij jou hierover wanneer je gaat afrekenen. Of wij om een vooruitbetaling vragen, hangt af van de grootte uw bestelling.

MisterCash

MisterCash is het online betaalsysteem in België. Het is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Heb je, als Belgische klant, internetbankieren? Dan kun je gebruik maken van MisterCash. Je kunt direct jouw aankopen betalen in je vertrouwde bankomgeving. Jouw betaling wordt direct verwerk, zodat wij je bestelling snel kunnen opsturen.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is het online betaalsysteem in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het is een eenvoudige en veilige betaalmethode. Je kunt makkelijk betalen via een beveiligd betaalformulier en bevestigt de bestelling met een unieke transactiecode (TAN). De betaling wordt direct overgeboekt en wij kunnen jouw bestelling snel naar je toesturen.

Terugstorting bij retournering of annulering

Wanneer je jouw bestelling annuleert of terugstuurt, ontvang je uiteraard uw geld terug. Heb je de bestelling vooraf betaald, dan kun je het betaalde bedrag in de meeste gevallen binnen twee weken (uiterlijk binnen 30 dagen) na verwerkingsdatum van je retour of annulering op jouw rekening verwachten. Als je hebt gekozen voor achteraf betalen (factuur) en je hebt nog niet betaald, dan komt je betalingsverplichting te vervallen, zodra de retourzending of annulering is verwerkt.

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment