BERG

BERG

BERG staat bekend om zijn hoge kwaliteit van skelters, maar ook om de coole designs
en 
stijlvolle uitstraling van de skelters.
 

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 180

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 180

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

BERG experience center

Wij als Outdoorspeelgoed zijn premiumdealers van BERG. Bij Outdoorspeelgoed hebben wij een BERG experience center waar je een groot gedeelte van de collectie kunt bekijken en testen zoals trampolines, skelters, loopfietsen en steps.

 

Gegarandeerd jarenlang speelplezier met de BERG Skelters

De skelters van BERG beginnen voor jonge kinderen vanaf 2 jaar. Afhankelijk van de lengte kunnen kinderen skelteren tot ze een leeftijd van 12-14 jaar bereikt hebben. BERG heeft een grote collectie skelters voor verschillende leeftijdscategorieën: BuzzyReppy, Buddy, Rally, Specials en Grote skelters. Skelters van BERG zijn in verschillende varianten verkrijgbaar zowel voor jongens als meiden. Daarnaast zijn er verschillende accessoires beschikbaar voor de BERG skelters: Aanhangers, Trailers, Duostoellen, Soundboxen, Vlaggen en nog veel meer leuke accessoires. De BERG skelters zijn van zeer goede kwaliteit en zorgen voor gegarandeerd jarenlang speelplezier! 

 

BERG buddy skelters

De BERG Buddy skelters zijn volledig getuned en het design is flink aangepakt: coole velgen met nieuwe banden, een kuipstoel die nog fijner zit en een geweldig stuur met optimale grip die al is voorbereid op de BERG Soundbox.  De BERG Buddy skelter is uitgerust met het geweldige BFR-systeem. BFR betekent: Brake, Freewheel en Reverse. De stoel in de BERG Buddy skelter is ook makkelijk verstelbaar, zo vind je kind altijd de juiste zitpositie. Daarnaast heeft de BERG Buddy skelter luchtbanden, zo rijje extra snel en soepel. 

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment