Zandbakken

Zandbakken

Een zandbak maakt jouw tuin nog leuker voor jouw kinderen. Bij Outdoorspeelgoed hebben we verschillende
soorten zandbakken: Houten zandbakken en kunststof zandbakken.
Ook bieden wij verscheidene accessoires aan, die het spelen in de zandbak nog leuker maken, zoals:
Schepjes, emmers, zeven en nog veel meer.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 114

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 114

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veel speelplezier met zandbakken

Zandbakken zijn geliefd bij alle kinderen, het is natuurlijk superleuk om in je eigen achtertuin te kunnen spelen met al dat zand. Hier kunnen ze mooie zandkastelen en dergelijke bouwen, zonder hiervoor naar een speeltuin te gaan. De kinderen vinden het prachtig om de emmertjes vol te scheppen en hele eigen wereld te maken. Dit maakt Outdoorspeelgoed mogelijk door het ruime aanbod aan zandbakken en de benodigde accessoires zoals de emmertjes.
Dit alles kan je vinden bij Outdoorspeelgoed.

Waar moet ik rekening mee houden?

Zorg voor een vlakke en stabiele ondergrond, de constructie moet op alle punten op de grond rusten voor absolute veiligheid. Een zandbak weegt inclusief het zand aardig wat, dus zet hem niet op een wiebelig vlondertje.
Kies je voor een houten zandbak dan is het verstandig om een anti-worteldoek te plaatsen onder de zandbak. Hiermee voorkom je dat ongedierte in de zandbak komt en blijft het allemaal schoon, het wordt dan namelijk niet gemengd met aarde of grind.

Onderhoud

Houd de zandbak altijd dicht als er niet mee wordt gespeeld, hiermee voorkom je dat er vervuiling plaats vindt door bijvoorbeeld katten, bladeren en ander tuinmateriaal. Gebruik je een net? Zorg er dan voor dat deze het zand niet raakt.

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment