Bruder

Bruder

Bruder is hét merk als het gaat om realistische op schaal gemaakte speelsets in verschillende thema’s.
Van Bouwvoertuigen tot commerciële voertuigen en van landbouw tot bosbouw, prachtig speelgoed waarmee elk
kind heerlijk kan spelen. Je vindt het allemaal in het ruime assortiment van Outdoorspeelgoed.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 332

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 332

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bruder

Vrachtwagens

Bruder heeft veel verschillende soorten vervoersmiddelen waaronder vrachtwagens. Als je aan vrachtwagen speelgoed denkt denk je aan Bruder. Bruder heeft een enorm groot assortiment aan vrachtwagen speelgoed. Van allerlei kleuren en allerlei maten bij Bruder zit er altijd wel een vrachtwagen bij voor jouw fantasiewereld. De vrachtwagens zijn levensecht nagemaakt om jou fantasiewereld compleet te maken.  

Tractoren

Als je iets zoekt op het gebied van realistische tractoren ben je bij Bruder op het juiste adres. Het eerste waar Bruder ooit mee begon, waren de bekende tractoren. Bruder heeft een van de grootste collecties als het aankomt op tractoren. Van het welbekende merk John Deere zijn replica's van het echte voertuig gemaakt op een schaal van 1:16 en 1:32 om mee te spelen. Maar er zijn ook balenwagens die vervoerd moeten worden door trekkers. Van maaidorsmachine tot aan de Bruder 3017 Claas Axion met sneeuwkettingen en sneeuwblazer, voor elk kind is er wat.  

Landbouwmachines

Deze categorie past helemaal aan op Kids globe farming aangezien het allemaal over hetzelfde onderwerp gaat. Bij deze categorie kunt u verschillende artikelen vinden over echt realiste landbouwmachines. Dit gaat dus over een kieptrailer om balen in en uit te laden of een maaidoormachine om verschillende taken te voltooien.  

Aanhangers

Bruder heeft een groot assortiment. Onder dit assortiment vallen ook aanhangers om bijvoorbeeld achter je trekker te plaatsen. Met deze aanhangers  kun je extra veel spullen meenemen om de klus makkelijker te maken. Bij deze categorie kun je verschillende soorten aanhangers vinden. Bijvoorbeeld de Bruder 2252 Bosbouw Trailer met vier Boomstammen en Kraan om boomstammen op te tillen.  

Grondverzet en bouwmachines

Ben je op zoek naar grondverzet en bouwmachine speelgoed wat realistisch is? Kijk dan bij deze categorie. Hier zie je merken die in het echt worden gebruikt zoals; CAT Schaeff JCB. Bruder heeft deze merken precies nagemaakt voor een realistische speel ervaring. Het speelgoed brengt hierdoor het meeste speelplezier en het levensechte naar boven. Denk bijvoorbeeld aan artikelen zoals de Brudermack betonmixxer om beton te kunnen brengen van plek A naar plek B.  

Politie / brandweer / ambulance

Heeft jouw Bruder wereld geen hulpverleners? Kijk dan niet verder. Bruder heeft alles. Van een stoere politieagent, die een dief achter de tralies stopt, tot aan de kustwacht die een zwemmer moet redden. En als jouw boerderij in vlammen dreigt op te gaan bel dan natuurlijk de brandweer die met spoed komt blussen. Er is van alles waarmee jij jouw eigen wereld veiliger maakt bij deze categorie.  

Accessoires

Deze categorie staat er speciaal voor om u Bruder collectie nog net iets beter te maken. Bruder heeft verschillende accessoires voor u klaarliggen zoals bijvoorbeeld een extra figuurtje die kan helpen sjouwen op de boerderij, of extra vuilniscontainers of licht en geluid voor op een vrachtwagen. Kies ook bijvoorbeeld uit een extra linde vorkheftruck om pallets te verplaatsen van locatie.  

Kids Globe Farming

Kids globe Farming heeft alles te maken met boerderijen en wat hierbij komt kijken. Als jij een levensechte boerderij op schaal wilt hebben kijk dan bij Kids Globe Farming. Dit merk heeft ook andere soorten landbouwloodsen waar jij jouw trekkers en aanhangers in kunt plaatsen  Deze categorie beschikt over veel onderdelen om jouw fantasie boerderij compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan een boerderij met een stal waar jij koeien kunt plaatsen of andere accessoires zoals houten pallets een Mega Silo of een windmolen om groene energie op te wekken. 

BWorld

Bij BWorld komt je fantasie echt tot leven met de realistische producten. Van jagers en kampeerders tot aan tot aan fietsers en automonteurs die in de garage aan het klussen zijn.   

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment