Baby en peuter

Baby en peuter

Voor de kleintjes hebben wij bij Outdoorspeelgoed diverse leuke producten, van loopwagens tot educatief speelgoed.
We hebben het allemaal in het assortiment bij Outdoorspeelgoed.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 335

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 335

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Baby en peuter bij Outdoorspeelgoed

Bij Outdoorspeelgoed hebben wij een groot assortiment aan speelgoed voor de baby’s en peuters. Van loopwagens tot speeltenten en zelfs educatief speelgoed.

Loopwagens

Met de loopwagens binnen het ruime assortiment van Outdoorspeelgoed leer jij jouw kindje leren staan en de eerste pasjes te zetten.

Speeltenten

Bij Outdoorspeelgoed hebben wij ook diverse tipi tenten. Van een tipi tent met een wereldkaart tot een tipi tent met led verlichting. Met deze tenten geef jij jouw kind zijn of haar kamer net dat beetje extra voor enorm veel speelplezier! In deze leuke tenten wanen de kinderen zich helemaal in hun eigen wereldje.

Activity centers

Met de activity centers van Outdoorspeelgoed creëer jij een complete speelhoek voor jouw kind waar hij/zij met al haar vriendjes en vriendinnetjes hun creativiteit in kwijt kunnen. Laat jouw kinderen urenlang speelplezier beleven én hun grove motoriek verbeteren! Dit kunnen ze doen door het klimmen, glijden en kruipen.

Educatief speelgoed

Bij Outdoorspeelgoed vind je een ruim assortiment aan educatief speelgoed. Met dit speelgoed zorg jij ervoor dat jouw kind op een leuke manier nieuwe dingen leert. Dit brengt veel voordelen met zich mee, zo zorg je er namelijk voor dat jouw kind het ook leuker gaat vinden om te leren en meer plezier te halen uit schoolwerk.

 

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment