Tractoren

Tractoren

Het design van de tractoren van Bruder is gemaakt naar het voorbeeld van de originele modellen van
de bekende merken. Dit maakt het speelgoed zeer herkenbaar en extra leuk om mee te spelen.
Alle tractoren van Bruder vind je in het ruime assortiment van Outdoorspeelgoed!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 47

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 47

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bruder Tractoren

Alle modellen van Bruder zijn gemaakt op de schaal 1:16. De tractoren zijn zeer gedetailleerd ontworpen. Open het deurtje van de cabine en je ziet een zeer gedetailleerd paneel, open de motorkap en je ziet de motor.

Techniek

Alle modellen van Bruder zijn ontworpen voor maximaal speelplezier. Om dit te kunnen garanderen heeft Bruder verschillende technieken toegepast. Zo hebben de tractoren een off road voor-as. Deze beweegt mee met de ondergrond zodat de wielen ten alle tijden contact behouden met de ondergrond.
Alle modellen hebben ook een dakraam dat open kan en hierdoor kan je een stuurtje monteren.
De trekhaak is bij verschillende modellen ook in hoogte verstelbaar, hierdoor kan je veel aanhangers en dergelijke monteren aan de tractoren.

Aanhangers

Combineer jouw speelgoedtractor met een aanhanger en breid jouw speelbeleving verder uit. Alle Bruder tractoren kunnen gecombineerd worden met de aanhangers die wij aanbieden op Outdoorspeelgoed. De aanhangers worden aangeboden in verschillende soorten en maten.

Accessoires

Bij Outdoorspeelgoed hebben wij een groot assortiment aan accessoires voor Bruder speelgoed. Deze zijn allemaal ontworpen om het spelen nog leuker te maken. Hier vind je tevens ook reserve onderdelen.

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment