Buddy | 3-8 jaar

Buddy | 3-8 jaar

Een van de meest geliefde modellen van BERG, de Buddy skelter, heeft een fikse upgrade gekregen. 
Het model is volledig getuned en het design is flink aangepakt: fraaie velgen met nieuwe banden. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De nieuwe BERG Buddy skelters

De nieuwe BERG Buddy skelters zijn volledig getuned en het design is flink aangepakt: coole velgen met nieuwe banden, een kuipstoel die nog fijner zit en een geweldig stuur met optimale grip die al is voorbereid op de BERG Soundbox.  De BERG Buddy is uitgerust met het geweldige BFR-systeem. BFR betekend: Brake, Freewheel en Reverse. De stoel in de BERG Buddy skelter is ook makkelijk verstelbaar, zo vind je kind altijd de juiste zitpositie. De BERG Buddy skelter is geschikt voor kinderen van 3 tor 8 jaar. BERG geeft een min/max lichaamslengte op voor de buddy skelter van 100 tot 130 cm. Daarnaast heeft de BERG Buddy skelter luchtbanden, zo rijd je extra snel en soepel. 

BFR-systeem 

De BERG Buddy skelters zijn uitgerust met het geweldige BFR-systeem. BFR betekend: Brake, Freewheel en Reverse. Door het BFR-systeem kun je met de pedalen remmen, maar je kan ook direct na stilstand achteruitrijden. In de tussentijd zorgt de vrijloop ervoor dat de trappers stilstaan wanneer de wielen nog blijven draaien. Deze combinatie van technieken zorgt ervoor dat je altijd veilig op je BERG Buddy skelter kan rijden. 

BERG Buddy skelter accessoires 

Voor de BERG Buddy skelters zijn verschillende leuke accessoires beschikbaar. Zoals een zwaailamp, een vlag en een aanhangwagen. Met een BERG Buddy aanhanger voor je skelter kan je makkelijk spullen vervoeren, zo maak je buitenspelen nog leuker.  En met een vlag voor de BERG Buddy skelter maak jij je skelter nog veiliger omdat je zo beter zichtbaar bent. 

 

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment