Zandbakken en watertafels

Zandbakken en watertafels

Bij Outdoorspeelgoed hebben wij een ruim assortiment zand en watertafels, en ook zandbakken.
Ons assortiment bestaat uit top merken zoals: Little Tikes, Step2 en EXIT.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 260

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 260

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zandbakken en watertafels

Bij Outdoorspeelgoed hebben wij een ruim assortiment zand en watertafels, en ook zandbakken. Ons assortiment bestaat uit top merken zoals: Little Tikes, Step2 en EXIT.

Zandbak kopen

Een zandbak in jouw tuin maakt je tuin voor je kinderen nog een stuk leuker! Ze kunnen er heel wat uren in spelen. Ze maken zandenkastelen en bakken zandkoekjes voor je. Er zijn verschillende soorten zandbakken bij Outdoorspeelgoed, groot of klein, gemaakt van plastic of van hout. Daarnaast heeft Outdoorspeelgoed ook verschillende leuke accessoires in het assortiment om spelen in de zandbak nog leuker te maken, zoals: schepjes, emmers, zeven en nog veel meer!

Zand en watertafels

Kinderen vinden het geweldig om heerlijk met zand te kliederen en door middel van sluizen en banen met water te spelen. Door op spelende wijze samen te werken, leren kinderen sociale vaardigheden terwijl ze zich vermaken met zand en watertafels. De meeste zand en watertafels uit ons assortiment, zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Daarnaast hebben wij zand en watertafels die meer geschikt zijn voor kleuters of voor kinderen van 4 tot 6 jaar.

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment