Tafeltennis

Tafeltennis

Tafeltennis, of Ping Pong is een intensieve sport die gespeeld wordt op een tafeltennistafel
met daarop een netje.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 180

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Heemskerk Tafeltennistafel 2250 Indoor
  Heemskerk Tafeltennistafel 2250 Indoor
  Vanaf 549,95
 2. Heemskerk tafeltennistafel Outdoor 1900
  Heemskerk tafeltennistafel Outdoor 1900
  Vanaf 539,95
 3. Heemskerk tafeltennistafel Novi 2400
  Heemskerk tafeltennistafel Novi 2400
  Vanaf 889,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 180

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tafeltennistafels indoor en outdoor

Tafeltennis, of Ping Pong is een intensieve sport die gespeeld wordt op een tafeltennistafel met daarop een netje. Hierbij gebruik je een batje om een tafeltennis balletje naar de overkant van de tafel te slaan, op een manier waarop je tegenstander de bal niet terug kan slaan. Een tafeltennistafel is dé manier om je kinderen thuis in beweging te krijgen: zet een tafeltennistafel in huis, de garage of in de tuin. En iedereen heeft er plezier van!

Tafeltennistafels

In principe kun je overal waar een tafeltennistafel staat tafeltennissen. In competitieverband kun je spelen bij verschillende verenigingen door het hele land. Maar ook bij bedrijven, op scholen en zelfs thuis wordt volop ping pong gespeeld. Voor tafeltennis heb je natuurlijk ook batjes en balletjes nodig, kijk voor de juiste batjes en tafeltennis balletjes bij accessoires.

Verschil tafeltennistafels

Een indoor tafeltennistafel is vooral geschikt voor binnen gebruik. Een indoor tafel is gemaakt van niet weerbestendige materialen. Een outdoor tafel is hier vanzelfsprekend wel tegen bestand. Ook is het speeloppervlak van de outdoor tafeltennistafels voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat zonlicht minder weerkaatst op het speelveld. Bij indoor tafeltennistafels heb je daar meer last van als je hiermee buiten speelt want de standaard coating op de indoor tafels biedt beperkte bescherming tegen het weerkaatsende zonlicht.

 • Grote showroom
 • Snelle levertijd
 • 100.000+ tevreden klanten
 • Grootste assortiment