Kids Globe

Kids Globe is de verzamelnaam van 3 groepen producten zoals Kids Globe Farming, Kids Globe Traffic en Kids Globe Horses.
Kenmerkend is dat de collectie vooral gemaakt is om lang mee te kunnen spelen.
Al het speelgoed van Kids Globe is precies op schaal gemaakt.
De producten van Kids Globe is dan het perfecte cadeau.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 63

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 63

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De leukste Kids Globe producten bij Outdoorspeelgoed

Kids Globe is de verzamelnaam van 3 groepen producten zoals Kids Globe Farming, Kids Globe Traffic en Kids Globe Horses. Kenmerkend is dat de collectie vooral gemaakt is om lang mee te kunnen spelen. Al het speelgoed van Kids Globe is precies op schaal gemaakt. De producten van Kids Globe is dan het perfecte cadeau.

Kids Globe Farming
Met de Farming-serie kunnen kinderen hun eigen boerderijwereld creëren. Met tractoren, stallen, en boerderijdieren maak je een echt boeren bedrijf!


Kids Globe Traffic
De Traffic-serie is voor iedereen die enthousiast wordt van auto's. Met de Kids Globe voertuigen ontwerp je je eigen verkeerssituaties. Een deel van de voertuigen is gebouwd onder licentie van Volvo en Landrover en betreft replica's van bestaande auto's. Op het verkeerskleed bouw je de echte wereld realistisch na. 

Kids Globe Horses
De Horses-serie is voor iedereen die enthousiast wordt van paarden. Met Kids Globe Horses kun je je eigen manege runnen en uitbreiden. Zo kun je met de paardenstal van Kids Globe 3 paarden stallen, en kun je met de wasbox jouw paarden verzorgen!

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment