Kweektafels

Kweektafels

Jouw eigen groentes verbouwen in jouw tuin, wat is er nou leuker dan dat?
Met de moestuinbakken van Outdoorspeelgoed kan jij met jouw kinderen groentes verbouwen,
erg leerzaam en interessant!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Eigen groentes en kruiden kweken

Jouw eigen groentes kweken buiten? Met een moestuintafel kweek jij overal jouw eigen groentes en fruit. Van een moestuinbak op poten tot een moestuinbak op wielen, makkelijk te verplaatsen! De moestuinbakken van Woodvision maken dit allemaal mogelijk.

Makkelijke moestuinbakken op poten

Een moestuinbak op poten, maakt het tuinieren voor jou erg makkelijk, jij hoeft niet te bukken en kunt op een overzichtelijke manier groentes en kruiden kweken. De kans op een mislukte oogst door een te natte ondergrond is verleden tijd. Met een moestuinbak op poten heb jij ook minder last van onkruid, slakken of vervuiling.

Begin met kweken in jouw eigen moestuinbak

Je kunt een verscheidene groentes en kruiden verbouwen in jouw moestuinbak, maar welke zijn nou echt ideaal? Het mooie aan de moestuinbakken is het feit dat je er zo divers mee kan omgaan als je zelf wilt. Je kan groentes kweken zoals: spinazie, peultjes, maar ook groentes zoals: paksoi en pompoen.

Moestuinbak met kruiden

Naast groentes kan jij er ook voor kiezen om kruiden te gaan verbouwen in jouw moestuinbak, de meeste zijn ideaal, omdat ze weinig ruimte in beslag nemen. Er zijn wel een aantal dingen waar je aan moet denken bij de kruiden die jij wilt gaan verbouwen. Het is belangrijk om kruiden te kiezen die allemaal evenveel water nodig hebben.

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment