Bouwspeelgoed

Bouwspeelgoed

Ben jij een echte bouwer? Met het bouwspeelgoed en gereedschapspeelgoed van Outdoorspeelgoed kan je
hier heel veel plezier uithalen. Daarnaast hebben wij ook werkbanken, kapla en knikkerbanen, alles voor de echte bouwers!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 66

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 66

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Echte bouwers met Outdoorspeelgoed

Met het bouwspeelgoed wat wij aanbieden bij Outdoorspeelgoed haal jij heel veel speelplezier uit jouw innerlijke bouwer! Met ons grote assortiment is er voor elke bouwer wel relevant en leuk speelgoed.

Kapla

Met Kapla kan jij grenzeloos bouwen en spelen, hier kan jij jouw fantasie op los laten. Hierdoor ontwikkelt jouw kind enorm veel creativiteit. Voor het bouwen met Kapla heb je ook geen lijm, spijkers, schroeven of kliksysteem nodig.

Knikkerbanen

Met de knikkerbanen bij Outdoorspeelgoed kunnen kinderen vele combinaties maken, waar de knikkers van af kunnen rollen. Alle onderdelen in deze producten passen gemakkelijk in eindeloze combinaties. De knikkerbanen staan garant voor uren speelplezier. De banen komen geleverd met gekleurde knikkers.

Werkbanken en gereedschap

Voor de kleinste bouwers zijn er altijd werkbanken te krijgen bij Outdoorspeelgoed. Daarnaast verkopen wij ook veel gereedschap, zoals kettingzagen, lampen, cirkelzagen en boormachines. Hierdoor worden jouw kinderen echte bouwers.

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment