Voetbaltafels

Voetbaltafels

Iedereen kan tafelvoetballen en de regels zijn gemakkelijk te leren.
Bij Outdoorspeelgoed hebben wij een ruim assortiment voetbaltafels
voor zowel professioneel als thuisgebruik.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 166

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 166

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ruim assortiment voetbaltafels

Tafelvoetbal werd meestal gespeeld in horeca gelegenheden of sportkantines maar bij Outdoorspeelgoed hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan voetbaltafels om thuis tafelvoetbal te spelen.

Voetbaltafels thuisgebruik

Outdoorspeelgoed heeft een grote collectie voetbaltafels voor thuisgebruik. Van top merken zoals: Garlando, Deutscher Meister, Heemskerk, Cougar, Roberto Sport en FAS voetbaltafels. De voetbaltafels voor thuisgebruik zijn er in verschillende soorten en maten. Een voetbaltafel zorgt áltijd voor spannende en inspannende momenten met je vrienden en familie.

Voetbaltafels professioneel

Outdoorspeelgoed heeft een ruim assortiment voetbaltafels welke geschikt zijn voor professioneel gebruik. Zoals voor op scholen, camping, hotel, restaurant, groepsaccommodaties.

Verschil tussen voetbaltafels

Voetbaltafels voor thuisgebruik zijn geschikt voor recreatief gebruik en kunnen wel tegen een stootje. Maar ze zijn niet geschikt om intensief op te spelen. Dat komt doordat ze van lichtere materialen zijn gemaakt dan de voetbaltafels die geschikt zijn voor professioneel gebruik. De voetbaltafels die geschikt zijn voor professioneel gebruik, kunnen door de zware materialen waarvan ze gemaakt zijn juist wel erg goed intensief worden gebruikt.

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment