Politie / brandweer / ambulance

Politie / brandweer / ambulance

De avonturen die jouw kind beleeft met de hulpdiensten modellen van Bruder worden nog spannender!
Elke politieauto, brandweerwagen en ambulance is op schaal gemaakt en bestaat uit hoogwaardige materialen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 31

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 31

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De leukste hulpdiensten modellen van Bruder

Bruder heeft veel verschillende hulpdienst modellen zoals ambulance, brandweer en politieauto's in het assortiment. Als je aan realistisch speelgoed denkt dan denk je aan Bruder. Outdoorspeelgoed heeft een enorm groot assortiment aan hulpdiensten speelgoed. Met allerlei verschillende kleuren en maten zit er bij Bruder altijd wel iets bij voor jou.

Het speelgoed van Bruder kenmerkt zich door de vele details, hoge kwaliteit en grote overeenkomst met echt bestaande voertuigen. Dit maakt het extra leuk om met Bruder te spelen. Hoe leuk is het om te spelen met een politieauto die jij van Bruder hebt, en vervolgens in het echt voorbij zien komen. Ook met de ambulance en brandweerwagens van Bruder kun je nu de werkzaamheden naspelen in de kamer of zandbak die je in het echt ook ziet.

Ben je op zoek naar hulpdiensten speelgoed wat realistisch is? Denk bijvoorbeeld aan de Brandweerwagen van Bruder om brandjes te blussen of de politieauto waarmee je de straten veilig houdt. Bruder heeft producten precies nagemaakt voor een realistische speel ervaring. Het speelgoed brengt hierdoor het meeste speelplezier en het levensechte naar boven.

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment