Bouwsets

Bouwsets

Deze bouwsets bij Outdoorspeelgoed laten je kind kennismaken met de wereld van bouw en techniek!
Met de sets van Meccano zijn de mogelijkheden eindeloos, bouw je eigen racewagen, monstertruck of vliegtuig.
Behalve super veel pret, traint deze bouwsets ook de oog-handcoördinatie, ruimtelijk inzicht en een fijne motoriek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De leukste bouwsets te koop bij Outdoorspeelgoed

Deze bouwsets bij Outdoorspeelgoed laten je kind kennismaken met de wereld van bouw en techniek, waarbij de fantasie en creativiteit tot grote hoogte stijgt. Met de sets van Meccano zijn de mogelijkheden eindeloos, bouw je eigen racewagen, monstertruck of vliegtuig. Behalve super veel pret, traint deze bouwsets ook de oog-handcoördinatie, ruimtelijk inzicht en een fijne motoriek.

Van kleins af aan kan er al met bouwsets begonnen worden. Hiermee kunnen de kinderen hun fantasie de vrije loop laten. De bouwsets van Meccano zijn niet alleen leuk, maar zeker ook educatief. Stap voor stap kleine moertjes, boutjes en kleine metaalplaatjes in elkaar schroeven tot het uiteindelijke resultaat van een toffe racemotor, sportauto, monstertruck of vliegtuig.

De sets worden geleverd met duidelijke bouwtekening. En ben je helemaal klaar, dan kun je altijd het Meccano model weer uit elkaar halen en een nieuw model bouwen, of nog leuker, de onderdelen van de verschillende sets gebruiken om een super Meccano model te bouwen. Meccano is dus zeker speelgoed dat als educatief alternatief kan dienen!

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment