Let op: bestellingen die na 20 juli zijn geplaatst worden vanaf 10 augustus geleverd.

Bakfietsen

De Bakfietsspecialist

In onze showroom hebben we minimaal 12 bakfietsen gepresenteerd. En het leuke is, je mag ze allemaal uitproberen. Kom testrijden!

Outdoorspeelgoed mag zich dan ook de bakfietsspecialist van Noord- en Oost Nederland noemen.

Onze merken:

  • Bakfiets.nl
  • Urban Arrow
  • Johnny Loco
  • Vogue
  • Troy
  • Carqon
  • Winther
  • Cangoo
  • Bergamont

Bakfiets kopen

De bakfiets is een tijdje van het straatbeeld verdwenen, maar is nu weer terug van weggeweest! Een bakfiets is misschien wel groot, maar vergeet vooral niet dat deze fiets ook heel erg handig is. Zo kunt u veel meer transporteren met een bakfiets dan met een normale fiets. De bakfietsen van tegenwoordig zijn van alle gemakken voorzien en zien erg ook nog eens erg mooi uit!

Het gemak van een bakfiets

Een bakfiets kent nog veel meer voordelen. Zo is een bakfiets zeer stabiel. Wilt u op- of afstappen? Dan blijft een bakfiets met drie wielen gewoon staan. Een bakfiets kunt u ook heel eenvoudig parkeren. Ook is het met een bakfiets mogelijk om zwaardere spullen en voorwerpen te vervoeren.

Zwaar laden, licht rijden

Het fijne van een bakfiets is dat u de bak helemaal vol kunt laden en toch nog licht kunt fietsen. Daarnaast kunt u ook uw kinderen meenemen in de bakfiets. De bak op deze fiets is ook ideaal voor de mensen die op de fiets boodschappen doen. Misschien dat de bakfiets uw auto zelfs kan vervangen? Dat is ook nog eens gezonder!

Een tweewieler of driewieler?

Bakfietsen zijn er in veel verschillende soorten en maten. In ons assortiment vindt u verschillende merken, modellen en type bakfietsen. Bedenk van te voren goed wat uw behoeftes zijn. Gaat u bijvoorbeeld voor een tweewieler of een driewieler? Een bakfiets met drie wielen is stabieler en bij het gebruik van deze fiets hoeft u geen moeite te doen om in balans te blijven. Een bakfiets met twee wielen fietst weer lichter en met deze fiets komt u wat makkelijker vooruit.

Zakelijk vervoer

Wilt u als ondernemer of organisatie de bevoorrading en het logistiek slimmer en zeker ook duurzamer inrichten? Wij helpen u graag mee, met de elektrische bakfiets of Transportfiets. Altijd voor de beste prijs. Samen met Recreatiespeelgoed kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. 

Bakfiets kopen bij Outdoorspeelgoed 

Bent u op zoek naar een bakfiets? Bij Recreatiespeelgoed vindt u bakfietsen van goede kwaliteit. In ons assortiment heeft u een ruime keuze aan bakfietsen. Weet u al voor welke kleur u gaat? En waar moet uw bakfiets aan voldoen? Wilt u meer informatie over onze bakfietsen in het assortiment? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Samen met u gaan wij op zoek naar een geschikte bakfiets!

En altijd voor een scherpe prijs!

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x