Wegens drukte kan uw bestelling mogelijk vertraging oplopen. Onze excuses hiervoor.

Tweewiel bakfietsen

Sorteren op:

Zeg maar dag tegen de auto. De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert. Direct leverbaar in de kleur Black.
€4.369,00
Laat de auto maar staan! De Family is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad manoeuvreert.
€5.099,00
Aanbieding
De Cruiser uitvoering is een sportief vormgegeven elektrische bakfiets. Leverbaar in vijf kleuren.
De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond.
€3.519,00 €3.329,00
Laat de auto maar staan! De Urban Arrow heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt.
€5.449,00
Aanbieding
De Vogue Carry tweewieler is een bakfiets die is voorzien van een middenmotor.
Deze Bafang middenmotor is uiterst betrouwbaar en zeer krachtig (80nm).
€2.649,00 €2.549,00
Aanbieding
Ben je op zoek naar een efficiënte en stijlvolle e-bakfiets? Dan is de Vogue Carry 2 een uitstekende keuze.
€2.649,00 €2.539,00
De Cab Paris Elektrisch bakfiets op twee wielen is dé oplossing om eenvoudig je kids naar de opvang te brengen door de drukte in de stad naar school of opvang! En vervolgens weer snel naar kantoor, want fietst door de Shimano Nexus versnellingen net zo li
€1.529,00
Welkom Carqon. De ideale bakfiets voor jou en je gezin. De nieuwste bakfiets gemaakt in Nederland welke een nieuwe standaard in kwaliteit en kennis neerzet.
€4.999,00
De CargoBike Classic Long Steps is een traditionele Bakfiets met elektrische aandrijving. De CargoBikes zijn gebruiksvriendelijke bakfietsen die voor absoluut fietsplezier zorgen.
€3.265,00
De Shorty is een stoere woon-werk fiets. Je vervoert razendsnel spullen van A naar B met de elektrische trapondersteuning en de comfortabele traploze versnellingsnaaf.
€4.185,00
Met de veelzijdige Carqon Flatbed ben je voortaan op alles voorbereid. Een allrounder met krachtige elektrische Bosch ondersteuning, die transportmogelijkheden biedt voor alles wat je maar kunt voorstellen.
€5.099,00

Bakfietsen, transportfietsen en zakelijke bakfietsen en transportfietsen. Kiest u voor een bakfiets? Dé oplossing om eenvoudig uw kids naar de opvang te brengen door de drukte in de stad naar school of opvang!

Tweewiel bakfiets

Onze Merken:

  • Urban Arrow
  • Bakfiets.nl
  • Dolly Bikes
  • Cangoo
  • Vogue
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x