Airtracks 300 W100 Standaard Zwart x2

Niet op voorraad
399,00
1 tot 3 werkdagen
Ben jij op zoek naar een goede ondergrond om je oefeningen te doen? Dan zijn de 12SPRINGS Airtracks perfect voor jou! Met deze Airtracks voorkom je overbelasting. ook zijn ze erg licht en compact!
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

12Springs Airtracks

Deze Airtrack is zeer veerkrachtig en stabiel. De perfecte ondergrond om op te landen of om oefeningen op te doen. Voorkom overbelasting tijdens het oefenen en trainen en ervaar zelf hoe licht en compact de Airtracks zijn. Deze airtrack is 3 meter lang, 1 meter breed en 10 cm dik. Ideaal voor het veilig oefenen van nieuwe vaardigheden. Zowel binnen als buiten te gebruiken.

Een Airtrack is een opblaasbare mat. Het is zeer veerkrachtig en stabiel. De perfecte ondergrond om op te landen of om oefeningen op te doen. Het wordt zo veel makkelijker om bijvoorbeeld een salto aan te leren. Ook kun je eindeloos oefenen op een handstand. De Airtrack is een zachte ondergrond, waar je veel vaker op kunt oefenen dan op bijvoorbeeld een harde vloer. Voorkom overbelasting en ervaar zelf hoe licht en compact de Airtracks zijn. Perfect in te zetten bij: gymnastiek, turnen, cheerleading, vechtsporten, danssporten, schoolsporten en seniorensporten.

De onder zeer hoge temperatuur verlijmde naden van de Airtrack zorgen voor 100% lucht- en waterdichtheid. Je kunt het dus gebruiken in de woonkamer, in de achtertuin, in het park, op de sportschool, in de speeltuin, op het strand en zelfs in het water! De druk en hardheid zijn ook eenvoudig te reguleren en aan te passen op jouw leeftijd, gewicht en trainingsniveau.

Deze Airtrack is 3 meter lang, 1 meter breed en 10 centimeter dik. Tevens heeft de 12SPRINGS Airtrack een rand, die maar liefst 1,5 keer dikker is dan de standaard rand, voor extra duurzaam-en slijtvastigheid. De Airtrack wordt geleverd met gratis elektrische pomp. Zo ben je er extra snel klaar voor!

- Set van 2 Airtracks.
- Wordt geleverd met een Triangle Connector om de Airtracks aan elkaar te verbinden.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Showroom van 1000 m2
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze 1000m2 grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Airtracks 300 W100 Standaard Zwart x2