BERG Buzzy Police skelter

Waardering:
100 % of 100
Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
179,00
Alleen online
1 tot 2 werkdagen
1 tot 2 werkdagen

Wil jij later bij de politie? Dan is het tijd om daar vandaag al mee te beginnen! Met de BERG Buzzy Police skelter zorg jij voor meer veiligheid in de buurt!

Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Wil jij later bij de politie? Dan is het tijd om daar vandaag al mee te beginnen! Met de BERG Buzzy Police skelter zorg jij voor meer veiligheid in de buurt! Dankzij de sireneverlichting en verschillende geluidseffecten weet iedereen dat jij er bent. De gratis pet past iedereen en jou zeker. Je kan er jaren mee rond rijden, veilig en comfortabel.

Sireneverlichting
Als je de sireneverlichting aanzet, heb je een streepje voor in het verkeer. Ze gaan voor je aan de kant, want ze je al van ver aankomen.

Soundbox sirens
Natuurlijk hoort bij de politie ook het politiegelud. De Soundbox sirens heeft vier verschillende geluiden. voor elke situatie heb je een passend geluidseffect.

Stabiele schommelas
De politie is er voor onze veiligheid. Dan wil je zelf ook veilig de weg op. De schommelas zorgt dt je altijd comfortabel met vier wielen aan de grond blijft.

Stabiel door 4 wielen
De BERG Buzzy staat stevig op de grond dankzij de 4 wielen. Ten opzichte van driewielers heeft de Buzzy een uitstekende stabiliteit. Scherp of snel door een bocht rijden kan bij een driewieler makkelijk leiden tot het omvallen van de driewieler en passagier. Doordat de skelter 4 wielen heeft ligt de kantellijn veel verder naar buiten en verder af van het zwaartepunt. Dit maakt het omvallen van de skelter bijna onmogelijk waardoor jij veilige kilometers maakt.

Gecontroleerd sturen en trappen
Deze skelter kan voor- en achteruit rijden. Ook is de stoel verstelbaar in drie standen. In tegenstelling tot een driewieler zijn de trappers en het stuur los van elkaar te bedienen. Hierdoor bewegen de trappers niet bij het sturen en blijven de voeten ten alle tijden netjes op de trappers. Rijden en sturen hebben dus geen invloed op elkaar wat het speelplezier enorm bevorderd.

EVA banden
Een EVA band is gemaakt van high-tech schuim. Dit is voor de Buzzy skelter de ideale vervanger van de traditionele rubberen binnen- én buitenband. Dankzij de juiste samenstelling zijn EVA-banden net zo slijtvast als de traditionele rubberen band, maar kan het nooit meer lek raken

Verstelbare stoel
De politie is een baan voor het leven. Daarom groeit de Buzzy police, dankzij de verstelbare stoel, jaren met je mee.

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze grote showroom!
Ook interessant!
Bijpassende producten
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
BERG Buzzy Police skelter