Intex Krystal Clear zoutwatersysteem SQ500

Op voorraad
149,95
Alleen online
1 tot 2 werkdagen
1 tot 2 werkdagen
Dit Intex zoutwatersysteem zorgt voor zacht en helder zwemwater. Het zoutwatersysteem bestrijdt op een natuurlijke manier bacteriën en algen.
Voeg toe aan verlanglijst
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Intex Krystal Clear zoutwatersysteem

Dit Intex zoutwatersysteem zorgt voor zacht en helder zwemwater. Het zoutwatersysteem bestrijdt op een natuurlijke manier bacteriën en algen. Het zoutgehalte in het water is zo laag dat je het niet merkt, slechts 10% van zeewater. Hierdoor proef, ruik en voel je het zout nauwelijks.

Je hoeft dankzij dit zoutwatersysteem geen chloortabletten meer te gebruiken om jouw zwembad te onderhouden. Met alle bijbehorende voordelen: je hoeft geen dure potten chloor te kopen, het zwemwater stinkt niet naar chloor, jouw ogen raken niet geïrriteerd bij onder water zwemmen en jouw zwemkleding wordt niet vaal.

Het Intex zoutwatersysteem combineert 2 manieren om het zwembadwater te behandelen:

  • Het systeem bevat een met titanium gecoate elektrolytische cel. Deze cel zet het aan het water toegevoegde zwembadzout om in Chloor. Zout bestaat uit 2 elementen: Sodium en Chlorine. Het zoute water stroomt langs de elektrolyse cel van het systeem, die daardoor chlorine produceert. Dit komt weer in het water terecht en stroomt terug in het bad. Het Intex zoutwatersysteem produceert dezelfde stoffen als dat er in standaard chloor zitten. Deze stoffen doden algen en bacteriën. Echter, standaard chloor laat deeltjes in het water achter die schadelijk zijn voor de gezondheid en het zwembad. Deze deeltjes blijven niet achter wanneer je het Intex zoutwatersysteem gebruikt.
  • Daarnaast maakt het zoutwatersysteem gebruik van een koper ionisatie anti-alg technologie. Hierdoor worden actieve en desinfecterende koperen ionen aan het water toegevoegd. Deze methode werkt nog effectiever tegen algen dan chloor of andere algwerende zwembadchemicaliën.
Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Intex Krystal Clear zoutwatersysteem SQ500