Backyard Discovery Northbrook Speeltoren (incl. schommels)

Niet op voorraad
900,00
1 tot 5 werkdagen
Backyard Discovery's speelset Northbrook heeft een groot terras en een kleurrijke luifel. Het bovenste fort geeft uw kinderen het gevoel dat ze onder een grote parasol zitten of op volle zee zeilen op zoek naar piraten.
  • Snelle levering
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment

Productinformatie

Backyard Discovery Northbrook Speeltoren (incl. Schommels):

Backyard Discovery's speelset Northbrook heeft een groot terras en een kleurrijke luifel. Het bovenste fort geeft uw kinderen het gevoel dat ze onder een grote parasol zitten of op volle zee zeilen op zoek naar piraten. Stuurwiel en telescoop inbegrepen op het platform. De ladder en "apenstangen" bieden veilige mogelijkheden voor een leuke klim naar boven, en de glijbaan van 244 cm zorgt voor een snelle, golvende afdaling naar de bodem. Probeer kastelen te bouwen en schrijf je namen in de zandbak hieronder. Ga dan naar de felgekleurde luifel en de snackbar om af te koelen met een koud drankje. De structuur is van tropisch cederhout. Dit hout is van nature bestand tegen insecten, rotbestendig en valt niet uiteen. Om de veiligheid van uw kinderen te garanderen, is ons hout volledig vrij van chemicaliën. De verf die we gebruiken is op waterbasis. Montage door 2 volwassenen aanbevolen. De planken zijn geboord, gebeitst en klaar om gemonteerd te worden.

Backyard Discovery Northbrook Speeltoren (incl. Schommels). Aanbevolen leeftijd (min): 3 jaar, Aanbevolen leeftijd (max): 10 jaar, Framemateriaal: Hout. Breedte: 4293 mm, Hoogte: 2997 mm, Gewicht: 112,8 kg. Kleur van het product: Blauw, Groen, Rood, Hout, Geel

Klantenservice
Heeft u hulp nodig of een vraag over dit product? Neem contact met ons op!
038 - 331 54 51
Kom testen!
Grote showroom in Kampen
Nog niet overtuigd? Neem een kijkje in onze grote showroom!
  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment
Backyard Discovery Northbrook Speeltoren (incl. schommels)