Siku

Siku

Ben jij op zoek naar een leuk en speels cadeau? Iets waar kinderen urenlang speelplezier van hebben?
Een modelvoertuig van Siku is dan het perfecte cadeau!
Van normale modelvoertuigen tot bestuurbare voertuigen. Je vindt het allemaal bij Outdoorspeelgoed.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 431

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 431

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Siku speelgoed bij Outdoorspeelgoed

Ben jij op zoek naar een leuk en speels cadeau? Iets waar kinderen urenlang speelplezier van hebben? Dan is een voertuig van Siku het perfecte cadeau! Siku is bekend vanwege haar kwalitatief hoogwaardig en realistische modellen. De modellen zijn altijd voorzien van veel realistische details, zo kan jouw kind spelen met realistische modellen en zo de wereld beter leren kennen op een veilige manier.

Siku Farmer

Binnen het assortiment van Outdoorspeelgoed vind je alle trekkers uit het Siku assortiment. Bij Siku Farmer vind je alles wat te maken heeft met het boerenleven, van trekkers tot accessoires. Je vindt het allemaal bij Outdoorspeelgoed. Met Siku Farmer creëer jij in een handomdraai jouw eigen boerderij. Ga je in het bos spelen, ga je oogsten of ga je dingen vervoeren? Voor elke sectie hebben wij speelgoed!

Siku Control

Siku Control is de absolute top voor wat betreft op afstand bestuurbare trekkers en trucks. Deze modellen zijn gemaakt op schaal 1:32 en bieden urenlang speelplezier. Elk model heeft zeer realistische functies die allemaal met de afstandsbediening kunnen worden bediend. De trekkers kunnen met allerlei accessoires gecombineerd worden, zo zijn er landbouwmachines die ook bestuurd kunnen worden, maar het is ook mogelijk om de trekkers te combineren met trailers.

Siku World

Met Siku World bouw jij jouw eigen stad, verleng landwegen in bossen. Of maak een mooi kruispunt met de verkeersborden en lichten. Met Siku World maak jij in een handomdraai jouw eigen stad.

Siku Toddys

Siku Toddys is spannend, hoogwaardig speelgoed voor kinderen vanaf 18 maanden. De Toddys zijn zeer beweeglijk, het hoofd kan worden gedraaid, de armen kunnen omhoog en de benen kunnen worden geknikt. De delen van de voertuigen kunnen met elkaar worden gecombineerd, hierdoor worden de motorische vaardigheden verbeterd voor duurzaam speelplezier.

Siku Internationaal

Met Siku Internationaal ben je net zo veelzijdig als in het echte leve: politieauto’s, reddingswagens en gemeentevoertuigen in een land specifieke uitvoering vind je hier.

Siku Super

Met deze modellen gaat het spannende Siku-stadsleven beginnen op de schalen 1:50, 1:55 en 1:87. Hier vind jij alledaagse personenauto’s, maar ook zeldzame supersportwagens tot en met verschillende politievoertuigen. Daarnaast biedt Siku Super een ruime keuze dwars door alle thema’s: graafmachines, kranen, schepen, vrachtwagens of gemeentevoertuigen. Neem hier maar eens een kijkje naar het grote assortiment van Outdoorspeelgoed.

Siku nieuw

Hier vind jij de nieuwste generatie trekkers, de meest actuele sportwagens of spannende accessoires.

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment