Siku

Siku

Bent u op zoek naar een leuk en speels cadeau? Iets waar kinderen uren speelplezier van hebben?
Een voertuig van siku is dan het perfecte cadeau!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 261

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 261

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Siku speelgoed bij Outdoorspeelgoed

Bent u op zoek naar een leuk en speels cadeau? Iets waar kinderen uren speelplezier van hebben? Een voertuig van siku is dan het perfecte cadeau! Het prikkelt de fantasie van kinderen enorm. Kinderen leren op een speelse manier al vroeg om te gaan met de wereld en het echte leven van het verkeer. Het meest belangrijke is dat dit gebeurt in een veilige omgeving, gewoon bij u binnen in de huiskamer of om makkelijk mee te nemen naar vriendjes en vriendinnetjes. Zij leren de wereld rustig kennen en u kunt een oogje in het zeil houden. Zo kunnen de kinderen op hun gemak gaan spelen met de nieuwste tractoren en of andere voertuigen van siku.

Siku control 

Speels, creatief en veel speel plezier is wat je kinderen kunnen ervaren bij Siku control. Kwaliteit en op afstand bestuurbaar is wat ze bieden zo kun je op afstand aan de slag en dat kan je het beste ervaren bij Outdoorspeelgoed! Door middel van de afstandbediening kan je Siku besturen en vele functie aan het uitzetten. In deze serie vindt u verschillende tractoren met en zonder werkende voorlader, vrachtwagens met dieplader en zand kipper en Liebherr rupskraan. Ieder model is in schaal 1:32 uitgevoerd.   

Siku auto 

Het merk Siku is groot geworden met het maken van schaal model auto's. In het begin waren dit kunststof modellen. Sinds de jaren 70 worden er schaalmodellen gemaakt van metalen en kunststof onderdelen. Siku-auto's zijn meestal gemiddeld tot gedetailleerd en zeer betaalbaar. 

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment