BERG

BERG

Haal jij het beste uit jezelf? Dan wil je ook het allerbeste materiaal.
De BERG Pro Bouncer laat je springen op het hoogste niveau. Alles klopt zodat jij volledig kunt
focussen op je coolste tricks!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 714

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 714

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

BERG Trampolines zijn veilig, sterk en bieden veel springplezier

De trampolines van BERG staan garant voor een maximaal springcomfort, optimale veiligheid en lange levensduur. BERG heeft drie verschillende vormen trampolines: rond, ovaal en rechthoekig. Elke vorm heeft zijn eigen pluspunten. Een keuze kan afhangen van je woonsituatie en de beschikbare ruimte in je tuin. BERG heeft ook verschillende trampolinehoogtes, variërend van een staande trampoline op poten tot een FlatGround trampoline. BERG heeft ook verschillende accessoires voor trampolines zoals: beschermranden, afdekhoezen, trapjes, en veiligheidsnetten. 

BERG Staande trampoline 

Het voordeel van een BERG staande trampoline is dat het zeer gemakkelijk te plaatsen is. Je hoeft dus geen gat in de grond te graven. Een ander voordeel van een BERG staande trampoline is dat je de trampoline gemakkelijk op een andere plek in je tuin neer kunt zetten. Met het trapje van BERG klim je gemakkelijk de staande trampoline in. 

BERG Ingegraven trampoline 

Een BERG ingegraven trampoline, ook wel bekend bij BERG als een InGround of FlatGround trampoline staat stijlvol in elke tuin. Doordat de BERG ingegraven trampoline zo laag of zelfs gelijk met de grond is valt het minder op. De in- of opstap is daarmee een stuk simpeler en daardoor ook veiliger dan een staande trampoline. 

Verschil tussen de ingegraven trampolines 

De verschillen tussen de twee soorten BERG ingegraven trampolines: bij een BERG InGround trampoline steekt het trampolineframe iets boven de grond uit. Een BERG FlatGround trampoline is daarentegen volledig in de grond weggewerkt. Hierdoor kan je gemakkelijk en veilig de trampoline betreden doordat deze trampoline erg laag bij de grond is. Bij BERG is er in elke kwaliteitslijn een InGround versie beschikbaar. Bij een BERG FlatGround trampoline heb je de keuze tussen een Elite en Champion. 

  • Grote showroom
  • Snelle levertijd
  • 100.000+ tevreden klanten
  • Grootste assortiment